MALINA-berba i cena 2016

Kod mene danas 170 .i kod ADProm . u Prnjavoru 165 .....A Tmiska u Ribarima 178 din ....momak iz N.Sela poneo kod mene i video u Ribarima Tamiska 178 din zvao me sta da radi ..?? .odgovorio sam mu da ostavi kod njih.. sto je i ucinio.

Je li to cena za kesh ili je otvoren racun?

Samo je bitno da izlazimo sa pravim odnosno sa dokazanim cenama jer "NEKO" čita ovo ako me razumete. Te rekla kazala priče ne idu nama u korist.

у рашки и околини цена малине коју хладњачари плаћају за почетак 160 дин. виламет , микер 175дин. плус 10дин. за сопствени превоз и 5 дин субвенције хладњаче за малине које стигну до 12 сати. али ово је само почетак.

послато са p01y уз помоћ тапатока

у рашки и околини цена малине коју хладњачари плаћају за почетак 160 дин. виламет , микер 175дин. плус 10дин. за сопствени превоз и 5 дин субвенције хладњаче за малине које стигну до 12 сати. али ово је само почетак.

послато са p01y уз помоћ тапатока
Sto u prevodu dodje 190 za miker.Nije lose za pocetak.Ako posluzi vreme, i prestane kisa,ici ce to jos gore,sigurno.

Sto u prevodu dodje 190 za miker.Nije lose za pocetak.Ako posluzi vreme, i prestane kisa,ici ce to jos gore,sigurno.

I ja mislim da ce ici gore ,ako se izlepsa vreme.Vec se pojavljuje po neka budjava malina u gajbama,ako se nastavi ovakvo vreme sve ce gore biti,a kod nas se ne formira cena na osnovu dobre,vec na osnovu lose maline

Već petu godinu predajem malinu firmi ITN Kosjerić sklapajući ugovor na tri godine.Primer iz prošle godine kada je cena u početku bila 150 dinara a na kraju sva malina isplaćena po 220 dinara.Ne razumem ozbiljne proizvođače koji svako veče idu od nakupca do nakupca...

Cena u Macvi je 160-165 din.....i ne razumem to otvoren racun,to je ljudi to,predas,dobijes pare sutradan za danasnju berbu,nema doplata kasnije,niti sam cuo da je neko ovde tako prodao_Ostaje samo da se nadamo da ce cena rasti.

Imam 99 posto tacnu informaciju da ce Stanic platiti preko dva evra... (ako nekoga interesuje napisacu na pp) ali mnogo je nezahvalno ovako pricati o ceni kada nista jos nema na papiru. Najbolje je na kraju sezone prelistati i videti ko je bio upravu.

Nazad
Vrh