slavisa0101
Član
pozdrav malinarima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Велика потражња за српске малине истрајатиmnogo faktora zavisi do berbe , ali prvi je da se sagleda situacija u cileu, pa ide dalja prica za sada najnovija vest je
Strong demand for Serbian raspberries persist
Serbian frozen raspberry exporters have sold almost the entire available inventory to foreign buyers and the main challenge facing companies today is securing additional fruit for exports, according to industry analysts in Serbia.
By Vladimir Pekic
Published: 07 January 2015 03:11 PM
ova vest za sada obecava
Besides the existing business relations with traditional buyers in Europe, frozen raspberry exporters are increasingly establishing ties with buyers from Russia and Japan, where demand has been rising in recent years.“A similar situation [with
stvarno ne znam izvoznu cenu,znao sam ovde cene koje su isle mrzlih malina,kupina...cak i to je toliko sakriveno i zavisi od puno cega.dosta je sitnih koji rade za krupne koji izvoze.u rasinskom okrugu samo svaka deseta hladnjaca izvozi. ali u sustini cena opet nije bila losa,za svezu je bila 170-180 prosek sto i nije losePozdrav svima na forumu,evo konacno i ja da Vam se pridruzim,imacemo sigurno o mnogo cemu da pricamo,naravno na prvom mestu o malini.
- - - - - - - - - -
Hteo bih da pitam da li neko zna po kojoj ceni se trenutno izvozi malina-rolend-primetio sam da je Slavisa 0101 malo upucen u ta desavanja?
zato sto sam sto se tice malina i svih ostalih polj. proizvoda vise vezan za rasinski kraj jer tamo sam davao maline,kupine oko 13god. kraljevu 2 i ts 2god.zato sto vise poznajem hladnjacare i proizvodjace... u ovom delu rasinskom. u banji nema malima tj ima sitnica neka,i jedan otkupljivac SRBA koji je kao mali ali bogami to je posten za razliku od pojedinih. i ne zelim da se bakcem sa srbom,tempom i hladnjacom u kraljevu. zapamti 4 imena ili hladnjace nazive sve jedno MENEX,SLAVO,LACKO I RAKA. ostali su mogu slobodno da ti kazem ali da me ne blokiraju ovi stalno znas vec sta suMoram jos nesto da te pitam,zasto ti je sad lokacija "kopaonik",a kad si se registrovao ovde bila je "vrnjacka banja"?
resen problem ne brini.ja na pp svima koji se nadju u mojim porukama dam broj i adresu ako imaju problem sta ja pisem. GDE SI TI VIDEO DA NEKO DOPLACUJE 15 DIN ZA MALINU ZA BERBU 2014 i koji su uslovi za doplatu?jer svi ili samo ko nije platio npr 195 pa sad svi doplacuju,ko ti je reko za doplatu? jer ovde ima ljudi iz cele srbije. jel to na tv-u... ili te pozvao taj tvoj jer to zvanje sam i ja cuo i u popini-brezovici-dublju sam cuo da ima doplata ali samo od 1 hladnjaceMoram jos nesto da te pitam,zasto ti je sad lokacija "kopaonik",a kad si se registrovao ovde bila je "vrnjacka banja"?