Slavisa 74
Član
Hoceli se neko iz vilameta oglasiti i reci sta ce preduzimat ili ce nas ove godine pljackati ovo je sramota sta nam ove godine rade a vilmet se ucutao verovatno su u petak uzeli pare i sada se cutali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nem reci I dabogda malina bila 160 din
ljudi su zlo I ...
Pregovoru u vladi su u toku , večeras rezultati
Sta li ce sad da izmisle bas me interesuje![]()
Tacno to pise i to samo kod njih pise ovaj moj hladnjacar nije napisao nista ni da je akontna ni da nije akontna cenaMalopre prodjoh pored hladnjače kojoj predajem malinu , kad tamo stio natpis vidljiv iz aviona ; OVO SU AKONTNE CENE
Tako da ima nade
Upitanju je Des Kur hladnjača
da ove akontne cene barem sam pitao ovde u trgo agent ,a procitao na ovom forumu znace bas kako je napisano u jednom postu na forumu da oni moraju da izadju sa nekom cenom ,da pise na bloku kada otkupljuju maline ,a posto je hladnjaca ovde 20 m od moje kuce na selo,skoro svaki dan ga pitamo hoce li povecavati cenu rekao je da hoce e sad koliko jos nemam pojma trgo agent je hladnjacaMalopre prodjoh pored hladnjače kojoj predajem malinu , kad tamo stio natpis vidljiv iz aviona ; OVO SU AKONTNE CENE
Tako da ima nade
Upitanju je Des Kur hladnjača
Ta ce cena i ostati180 popeli
ja sam cio da ce smak sveta od krtice,nego krtica ugleda zunce pa vise ne vidi sta se desava.aj batali sa te ne proverene informacije,ja ti kazem da ce cena i da pada par puta ispod te zvanicne koja izadje a negde izasla 50 sto znaci bice 30-40 zapamti dobro sta sam ti napisao i kazi krticiovo je moj zadnji post u vezi krtice,ne treba bi da se bilo sakim raspravljam ni ti ubedjujem.
za cenu kupine mi krtica rece ovako:
pre sedam dana je bilo ocekivano I realno da kupina bude 150 din a da krene sa pocetnom od 100
medjutim on su se sastalii dogovorili da obore cenu I kako sad stvari soje srozali su je na 50 I u najboljem slucaju da izadje na 100.ali se trenutno nista ne zna I svasta je moguce...
malinu u brdskim krajevima trentuno nakupci placaju 230.
glupo mi je ise bilo sta pisati ,jer dolazim u situaciju da se svadjam sa ljudima a to mi ne treba.
svak ne stavi prst na cello I nek vidi koliko mu uzimaju iz dzepa I ako mu je ok onda sve u redu.