putin
Član
http://youtu.be/wzoc0L7DTYQП Овако треба да изгледа производња малине и овако да буде организована.
The Bureque је апсулутно у праву за све...
The Bureque је апсулутно у праву за све...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta ti znaš o meni?i sta si naucio iz prilozenog, ovu( poljsku) malinu bi dao svojoj deci da konzumiraju?, iako ovako zalosno izgleda u gajbama ima po 7 kg, mogli su malo i nogama da pogaze da stane 10 kg , jedno je gledati sta ti serviraju da ti vidis, a drugo je sta se tamo radi ,ova tema je za tebe promasena i da bi ovde nesto diskutovao moras joj mnogo da ucis, i otkud bas ti da se nadjes prozvanim na ovu temu ?
tandir od uzimanja uzoraka do konstatacije (dobijanja rezultata) da je malina svicovana treba cekati 10 dana ( da se zaseje kultura i docekaju rezultati analize ) sta sa malinom za tih 9 dana koja stize posle uzimanja uzoraka od dana 1....... bez savesnog malinara nema uspesnog malinara (i savesnog hladnjacara) poverenje i postenje proizvodjaca i hladnjacara je glavno....sve ostalo je propast naseg malinarstva u buducnosti....jer kupci ( iz EU i ostali nas posle ovih kisa i ovoliko uvezenog svicha iz iste EU i upotrebljenog van karence) nas samo cekaju .....bice mnogo rekalmacija... sve se vidi iz aviona....zivi bili pa videli....
E što si me nasmejao,sve nam je teako.Gledao sam malo kako rade malinu u Poljskoj
http://www.youtube.com/watch?v=mFblAo5VNCQ
Kod nas čovek ima malinu posađenu iza kuće i očekuje da od toga živi celu godinu kao beg.O preparatima da negovorimo,oni pojma nemaju šta je to svič,pa tako dobijemo i sasvim novu terminologiju-svičovanje(đoranje sa s swich).Karenca ,aktivna materija koga to zanima.On je čuo da tamo neki svičuju cccc sram ih bilo.A dal je swič protiv botritisa ili malja na leđima on nema pojma i nepada mu na pamet da sazna.Takima u Evropi ne bi dali ni da peru wc jer postoji mogućnost da pomešaju domestos i mister muskulo.U evropi se ljudi udružuje pre svega da zajedno formiraju cenu,da angažuju zaštitare i agronome,da nabave zdrav sadni materijal,a kod nas je definicija poljoprivredne zadruge-Mogućnost čoporativnog nastupa na lokalnoj saobraćajnici u cilju iznude najbolje cene od aktuelne vlade sve preko leđa sugrađana.Jel iko od Vas vodi dnevnik zaštite tj.primene hemijskih sredstava koji je u eu obavezan?Niko,a i šta će mi to.Jel neko konkurisao za sredstva za navodnjavanje,jel neko čuo da i to postoji?Da, i ono neizostavno,šta god da se proizvede u Srbiji,malina junetina ,ekser itd sve je najkvalitetnije na svetu a to što nam te iste stvari vraćaju sa granica zbog bakterija ,nedozvoljenih hemijskih primesa, to je sve zavera cie i vanzemaljaca.znate kad bi ja uzeo tu malinu i dao svojoj deci da jedu?Nikad?
A oktopoda ste pročitali 100 % ,čovek ne psuje ne zato što je obrazovan i što su ga roditelji vaspitali kako bog zapoveda,već zato što ne radi malinu.AAAloooo bre nepsuj primitivčino i prestani da kukaš kako su svi protiv tebe već uradi nešto ,daj neku ideju.Kad si zadnji plut platio struju,porez,predplatu,prijavio nekog da baca smeće na nelegalnoj deponiji,pokosio travu na groblju il pomogao nešto komšiji.Tako ti je kako ti je ,tačno tako kako si i zaslužio.