Malina - berba i cena 2014

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Nektaru malina 150+7 prevoz... oni samo prate ostale. Sutra startujem sa radnicama. <neka mi je Bog u pomoc. :D

dobro ste prosli ako vam je sve isplacen vilamet na 207,ja sam dao na 215 ali zamrznutu

Nadam se da je video sta sam napisao. Ne mogu da verujem da pokusava opet da mlati neke gluposti pa da je dao malinu prosle godine dan posle berbe dobi bi 30 centi po kilu. Od sad sve sto ovaj covek napise ja uzimam za ozbiljno kao da mi kaze moj sin od 3 godine. Rekao sam da necu odgovarati vise ali ne mogu da svarim ove baljezgarije koje iznosi. Definitivno zadnji moj post u vezi bilo cega ato ima veze sa ovim clanom. Izvinjavam se ljudima ovde koji su videli ata sam napisao u ovom postu pre ove porke ali sto je mnogo mnogo je

Poslednja izmena:
nevredi moracu negde da teram na stranu necu dozvoliti da mi uzmu malinu po 158 dinara
ako imas miker slobodno idi u kraljevo hladnjaca sicoberi procices extra jos ako naplatis na kraju bices prezadovoljan,kupuju i vilamet ali miker bas cene

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Slavisa 0101 o kojoj je hladnjaci recda semiker placa po 260 din a vilamet po240 din
poslacu ti broj na privatnu ako ti prazno sanduce

- - - - - - - - - -

Slavisa 0101 o kojoj je hladnjaci recda semiker placa po 260 din a vilamet po240 din
jel ti stigao broj?to ti je ta cena i kes na vagi

- - - - - - - - - -

Nadam se da je video sta sam napisao. Ne mogu da verujem da pokusava opet da mlati neke gluposti pa da je dao malinu prosle godine dan posle berbe dobi bi 30 centi po kilu. Od sad sve sto ovaj covek napise ja uzimam za ozbiljno kao da mi kaze moj sin od 3 godine. Rekao sam da necu odgovarati vise ali ne mogu da svarim ove baljezgarije koje iznosi. Definitivno zadnji moj post u vezi bilo cega ato ima veze sa ovim clanom. Izvinjavam se ljudima ovde koji su videli ata sam napisao u ovom postu pre ove porke ali sto je mnogo mnogo je
e pa nije to tako lako,malo ucenjuju jer znaju veliki da mali gase hladnjace zbog struje... malina mrzla je otisla u menex krusevac a ti mislis da je to uvek na dobiti,kupinu cacanku sam dao na 165mrzlu i ovu sljivu rezanu sto vidis na slici 45din, kad budes malo vise radio sa njima direktno a ne da dajes nakupcu znaces,nikad nisam davao nakupcima,kad budes u poslu znaces i ti i dete od 3 3god

Poslednja izmena od urednika:
Zamolio bih učesnike rasprave da malo smire ton vređanja i slično inače kreće kažnjavanje

Izvinjavam se jos jednom svima,kao stro rekoh zavrsio sam sa bilo kakvim komentarisanjem doticne osobe.

Inace neka jos ne potvrdjena saznanja vezana za arilje i ivanjicu.Stanic bio u ministarstvu pre par meseci.Ko zna sta se tamo kuvalo.
Plasim se da se stanici i elixir ne udruze pod patronatom ovih novih.Staici diktiraju cenu u arilju jer hteli ne hteli moraju da suruju sa onim o je na vlasti.
U najboljoj godini koju su imali koliko je meni poznato otkupili su oko 800 vagona.Ili ti 8000t ili 8 000 000kg

Molim ljude iz Sapca i iz ostalih mesta gde je cena preko 200 din da postave imena tih hladnjaca i kontakt i sl....budimo solidarni jbg......da vidimo mi, ako nam ne podignu cenu ,sta nam je ciniti kad krene ozbiljnija berba.....hvala!

Danas prvo branje kod mene.Calovu su obrali u moju nisu mogli da udju od kise.JBG sutra ce
Kad se matori vrati iz hladnjace javljam za cenu.Mi ne predajemo Stanicu,ali i ovaj nas se vodi njegovom cenom.

Evo broj tel. 014 451165 centrala pa pitajte za kontakt telefon otkupa voca ja ga ne znam . Oni mislim da ne primaju direktno od proizvodjaca vec sa stanica i od preduzeca. Ne placaju kesom vec na racun ali to je sigurna uplata sutradan garant. Hladnjaca je POGORINA FRUCT, ko se ne snadje nacicu ja preduzetnika preko koga moze da se da roba on naravno uzme 5 do 10 din. ali plati odmah.

Dali neko zna kolika ce cijena biti u opstini Prijepolje? Govorilo se da ce biti oko 200 ali moguce i manje zbog kise.. pozz za forumase ;D

Pozdrav svima.Svakodnevno pratim vase postove pa evo i ja da se javim. Marko, sta bi sa cenom. Kod mene nije jos pocelo branje pa me zanima da li je istina da ako nemas registrovano domacinstvo ne mozes da predajes malinu ili ce ti se oduzeti 14 % za pdv...ili je to samo jos jedna zvaka za seljaka,odnosno hladnjacarsko/kompleksaska fora.:sta:

Cena kod mene 157.JBG malo ali videcemo sta ce biti od petka kad krene lepo vreme.To vazi vec par godina da moras imati registrovano domacinstvo da bi predavao malinu.I pare ti uplacuju iskljucivo na racun domacinstva.Oko poreza i sta se uzima ili ne uzima nemam pojma
Nisam pricao sa calom sta kaze ovaj nas za cenu pitacu pa javljam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh