Budjav lebaC
Član
U Nektaru malina 150+7 prevoz... oni samo prate ostale. Sutra startujem sa radnicama. <neka mi je Bog u pomoc. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nevredi moracu negde da teram na stranu necu dozvoliti da mi uzmu malinu po 158 dinarasad ti je jedino resenje da uzmes kombi i svoju ili sa jos nekim vozis do kv ili negde gde je jaca cena,jer evo imas cenu okolina kraljeva 240 vilamet,mislim da ti se isplati onda ti bas nista ne mogu jer ti tvoju robu mozes da vozis
dobro ste prosli ako vam je sve isplacen vilamet na 207,ja sam dao na 215 ali zamrznutu
ako imas miker slobodno idi u kraljevo hladnjaca sicoberi procices extra jos ako naplatis na kraju bices prezadovoljan,kupuju i vilamet ali miker bas cenenevredi moracu negde da teram na stranu necu dozvoliti da mi uzmu malinu po 158 dinara
poslacu ti broj na privatnu ako ti prazno sanduceSlavisa 0101 o kojoj je hladnjaci recda semiker placa po 260 din a vilamet po240 din
jel ti stigao broj?to ti je ta cena i kes na vagiSlavisa 0101 o kojoj je hladnjaci recda semiker placa po 260 din a vilamet po240 din
e pa nije to tako lako,malo ucenjuju jer znaju veliki da mali gase hladnjace zbog struje... malina mrzla je otisla u menex krusevac a ti mislis da je to uvek na dobiti,kupinu cacanku sam dao na 165mrzlu i ovu sljivu rezanu sto vidis na slici 45din, kad budes malo vise radio sa njima direktno a ne da dajes nakupcu znaces,nikad nisam davao nakupcima,kad budes u poslu znaces i ti i dete od 3 3godNadam se da je video sta sam napisao. Ne mogu da verujem da pokusava opet da mlati neke gluposti pa da je dao malinu prosle godine dan posle berbe dobi bi 30 centi po kilu. Od sad sve sto ovaj covek napise ja uzimam za ozbiljno kao da mi kaze moj sin od 3 godine. Rekao sam da necu odgovarati vise ali ne mogu da svarim ove baljezgarije koje iznosi. Definitivno zadnji moj post u vezi bilo cega ato ima veze sa ovim clanom. Izvinjavam se ljudima ovde koji su videli ata sam napisao u ovom postu pre ove porke ali sto je mnogo mnogo je
Još se ne zna cena, tek je počela berba po koja gajba.Dali neko zna kolika ce cijena biti u opstini Prijepolje? Govorilo se da ce biti oko 200 ali moguce i manje zbog kise.. pozz za forumase ;D