Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prolecni je problematican ,,,sve zavisi od rasporeda padavina stose tice jesenjeg tuje malo bolja situacija ako prezimi a o ceni trenutno steta i pricati sad ide dosta ispod 200din...znaci naspram drugih kultura jako upitna dalja proizvodnja zbog isplativosti...Mi drugu godinu imamo mak posejan, nikakve dozvole nista niko ne trazi. A šogori seju mak dosta godina unazad, ni njima niko nikad problem nije pravio.
Čaure deo ostane na njivi izbaci kombajn, a ono što izbaci selektor opet bacimo.
Jedino je isplativo od kuce prodavati, ovo na veliko po 250 din je pitanje.
Prosle godine smo imali nekih 15kj, 500kg rodilo, na 15kj. Seme nije pokrilo.
Ali smo resili 3 godine da sejemo pa da sumiramo utiske.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ма ово сам видео и не могу да верујем једино ако засецају главице другачије нема шансе.pa pisalo je pre neko vreme svim novinama,,,,,,https://www.kurir.rs/vesti/biznis/3712839/uzgajanje-ove-biljke-donosi-zaradu-vecu-od-40000-evra
rucni rad masina imas jednu stranu nazad slikeLepo je nikao, kod nas ima dosta lošeg nicanja. Ja sam se dvoumio dali ću sejati i na kraju odustao. Kojom mašinom si sejao?