AcA OPEL
Član
Verovatno i na njih utice ova kriza sa cipovima pa jos ne mogu da ih sklope.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bice on preko 40k a tek model sa prednjom hidraulikom, video sam da ce biti i to opcija...Oni guraju tu pricu i idu na tu kartu domaci traktor, godinama ga vec sklapaju tj. sklepaju, svemirski brod bi vec bio sklopljen, vec sam negde napisao bice konkurenti jednino ako budu najjeftiniji mada poznavajuci njih taj od 90 ks, ima da bude 30k +... sva ta fama oko tog traktora mi deluje dosta neozbiljno, ne uliva poverenje, a i zakasnili du jedno 10 tak godina, turski i kineski traktori su se vec probili na trziste, tako da ne vidim neku prednost kupovine 'domaceg' trakora, sto je vec neko napisao to ce biti domaci trakttor koliko i mtz, yto ciji se neki modeli sklapaju u ns..
Već postoje subvencije za traktore koji se sklapaju u Srbiji kao i taj: TAFE, Foton, Solis, Belarus, YTO i Mahindra. Bio je prošle ili predprošle godine konkurs samo za njih. http://www.agrouniverzal.rs/subvencije-traktori.htmlJedino neka snazna subvencija drzave moze dovesti ovaj traktr u poziciju da bude jeftiniji od konkurencije, drugi nacin ne postoji jer niko nece njima dati za dzabe komponente za sastavljanje niti ce radnici koji to satavljaju za dzabe raditi.
Sad je problematicno izaci sa cijenom jer su velike turbulencije na trzistu
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Ako je tako onda je krš.Pa to su isti delovi, jel moguće da ne dobacuješ dotle? Oni i kupuju delove od Turaka...Ko sve ima internet...