Lucerka

Slabo nesto odradila ta doza kod mene.povratila se misnjakinja.a neku travu sa ljubicastim cvetom ni da dirne....Nista bez Senkora ....doduse gorusicu je sredila i ova kombinacija.

Izbaci sam te kombinacije ostavio samo Imazamox 1l/ha to mi radi dobro na "prozdrljivce lucerista" hocu-necu i misjakinju. Po skidanju otkosa idem gde je potrebno Tomigan i Stomp. Naravno ovo me ide na lucerista u zasnivanju.

Ja sam ove godine prskao samo imazamoks i delovao je na hoću neću i mišjakinju a kopriva je nastavila da raste još neko vreme pa je stopirana.

Izbaci sam te kombinacije ostavio samo Imazamox 1l/ha to mi radi dobro na "prozdrljivce lucerista" hocu-necu i misjakinju. Po skidanju otkosa idem gde je potrebno Tomigan i Stomp. Naravno ovo me ide na lucerista u zasnivanju.
Rješava li imazamox samoniklu pšenicu i ječam u lucerni, imam je baš dosta pa bi htio je maknuti, a moram prskati zbog mišjakinje, znam da se može s herbicidom za travne korove ali nisam ga nikada mešao sa pulsarom, a ne ide mi se dva puta prskati,

U suncokretu sam uvek mešao imazamox i neki drugi herbicid za uskolisne korove zajedno u prskalicu. Tako sam uradio pre 10tak dana i u lucerki.
Sve ok, trava pocrvenela a lucerka đika ko luda...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Ja prskao i nije ni taklo pšenicu, jedino ako je trebala jača doza, išao sam 1l na 115ari. Mišjakinju i hoću neću spržilo, koprivu stopiralo i pšenica mi deluje kao da je stopirana. Lucerka je porasla prilično a pšenica stoji ali ne suši se.

Nazad
Vrh