Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Mi smo juce izbalirali,i skoro sve prodato.prvo kosenje 138,drugo kosenje 105,trece kosenje 151 bala.dobila je jednu dobru kisu i lepo narasla.duzina bale 80-90 cm,tezinu ne znam,nisam ni jednom merio
Recite mi kiraj i matic oko podesavanja kombajne za vrsidbu luerke, posto oboje radite sa Zmajovima
Dali moze sa psenicni sitom da se radi i dal se radi samo sa donjim sitom a gornje se vadi?
Nisam ni kiraj ni matic ali mi radimo kad radimo s zmajem, donje sito 2,5 (ili 3) mm, oba sita (gornja podesiva, donja fixna). Doduse nismo ni probali s psenicnim...
Ma bezveze, pitanje je za svakog al za njih dvoje znam da rade sa zmajom )
A sto se tice podbubnja ulaz-izlaz, jel se radi paralelna regulacija il ostaje kao iz psenice? vetar cu nastelovati u hodu to nije problem.
- - - - - - - - - -
Bilo bi dobro kad bi nasao to donje sito pa da radim ko svet...
Kod mene je radio jedne godine covjek sa claas conzul i bas je cista bila, dok druge godine mi je radio drugi covjek sa daniom i bas je bila prljava morao sam je previjati sa ventilatorom.
Da sada kupujem seme da meni sejem,kupio bi od kiraja ili bilo kog proverenog clana.
To seme sa instituta nista cistije,bolje i kvalitetnije nije nego sto je od privatnih lica.
A jeftinije je,donekle.
Nasao sam Reglone Forte za 22e jel to korektna cena?
Ima i neki Agrosavin al nisam dobio jos cenu, bez obzira na cenu samo dal odradi posao kao Reglone...
Ja ne znam koja je moja sorta al u prvom otkosu bez malo 600bala na 2kj. kupljeno seme od privatnika.