Zoran Kostović
Član
Kod nas se obično seje nekoliko dana pre kukuruza ma da nema pravila,zavisi od vremenskih uslova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi da prođe najmanje onoliko godina koliko je bila detelina da bi zasnovao novumiladinovic je napisao(la):nije,ali je bila lucerka tu pre par godina i bila je dobra ,verovatno je izvukla kalcijum iz zemlje pa bih ga zato bacio a i zemlje su nam generalno kiselije malo u regionu
Šta je u ovom postu bila reklama?Zoran Kostović je napisao(la):Mislim da bi bila greška dodavati bilo šta bez prethodne analize.Višak bilo kog elementa može biti kontraproduktivan ka
Poruke koje su sadržale u sebi reklamu su obrisane, za to ima deo ponuda - potražnja pa se tamo oglašavajte!
Radim zadnjh 5 godina lucerku za trziste i nikad nisam prskao. Imam mozda jedan hektar lucerka je 4ta godina i dosta je trava sad pronikla. Cime bi je valjalo poprskati da bude cista? Da li koristiti samo pivot ili treba jos nesto? Jeste li nekad prihranjivali preko lista?todor je napisao(la):i kad je posejete čim se ukažu redovi 1lit pivota po hektaru i nema trave jer u prvoj detelini ima i gorušice i svega a ovako nema ništa ja je prskam svake godine u proleće i detelina boli glava
Najsladje parice. Najgore ne moze covek da nadje nikog da tovari bale. I ja sam sa njive prodavao po 100 a u toku jeseni po 120-130. Hvala bogu kad ima neko da kupi~Kiki~ je napisao(la):Da znaš ja sa njive prodao za 100din . Nisam ni tovario , samo upresovao .
~Kiki~ je napisao(la):Kako prodajete preko oglasa , nakupcima ili ?
Ja uglavnom imam svoje musterije sto svake godine uzimaju od mene. Imam isto i par njih sto preprodaju. Sa njima je ekstra raditi, njima uvek treba. Uvek se trudim da imam kvalitet i za cenu se lako dogovorimo.