Lucerka

10 din/kg i jedva može prodati!

Ove nedelje sam prodao čak 3 bale....

preko oglasa ni jednu balu nisam prodao,x njih zovu cisto da bi se cene uporedile i umesto lepo da kazu sta im treba,oni lazu,mazu,kamione pale,samo sto ne dodju...sumnjam cak i da me je jedan clan foruma(isto prodaje)zvao za prodaju "kao docice"....

90% bala prodam u selo,a resto "letecim".
ko dobije u vojvodini 120din po bali,moze svatove da pravi.

KishRobert je napisao(la):
preko oglasa ni jednu balu nisam prodao,x njih zovu cisto da bi se cene uporedile i umesto lepo da kazu sta im treba,oni lazu,mazu,kamione pale,samo sto ne dodju...sumnjam cak i da me je jedan clan foruma(isto prodaje)zvao za prodaju "kao docice"....

90% bala prodam u selo,a resto "letecim".
ko dobije u vojvodini 120din po bali,moze svatove da pravi.
Ja nisam.... :nono:,al'treba ce izgleda?! :ppozdrav:

Da stočni fond su s..li do kraja , tako da i onom kome bi trebalo gleda da nekako izvuče do aprila . ::lose::

Da znaš ja sa njive prodao za 100din . Nisam ni tovario , samo upresovao .

Dobar , dobar . :D

Nešto mi govori da je treba prodavati - prodati do sredine decembra , kad prođe nova godina ljudi polako odustaju od kupovine jer tu je već april .

Propast,nema sta da jede,ewo kod mene na pijaci bala kao blata,da ih daju dzaba,neće ih niko,jer ne trebaju,a cena je 8-9din/kg,tuga,a jos kad takwu detelinu pojede krawa,bik,owca,tad gubitak još weci,zato mnogi imaju luceku na prodaju a ne drže stoku,znaju za jadac!

Ma ja se raspitujem jer imam šansu da uzmem iz firme 25 tona lucerke (dobre) za neki dug.Brine me kako bi to prodao...

Nema tu datuma.Kad prodju mrazevi i kad ti se povrsinski sloj prosusi,tako da mozes i za dan dva da povaljas posle setve.Ja sam jednom sejao oko 1.aprila,povaljo i bilo dobro.Samo pazi na buvac ako bude susno i toplo prolece. :ppozdrav:

Nazad
Vrh