Lucerka

Ja sam u herbicidnom tretmanu iskoristio i ubacio Lambda cihalotrin i sad joj prija, ne jedu je.
@coci064 semenim a cetvrti otkos posle semena imas svake 4-5 godine, tako da je ovo gotovo jedini otkos.

Gde kupujete mrežicu za rol balirke?Prošle godine sam uzimao u Sigmi marku Robusto i nisam baš zadovoljan.Sada bih uzeo neku malo kvalitetniju a da nije Robusto i Tornado.

Prve godine sam koristio Tornado i to je bilo katastrofa. Pucale su čim odstoje na suncu 15-20 dana. Od onda koristim mrežicu od Sigma Promet iz Bečeja (Netz Werk, valjda se tako zove) i nemam nikakvih zamerki ... cena je oko 13k za 2000m i 20k za 3000m ...

Sent from my motorola edge 20 using Tapatalk
95cc1c67ec1b935a51ea034f91415a86.jpg

Sa cime se prska lucerka od korova?koliko velika treba da bude za prskanje?posejao sam u bastu a vidim da od komsije krenuo korov.sad u martu sejana

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Gledaš uzrast korova da ne pobegnu, lucerka nije bitna.Bentazon i Imazamoks u kombinaciji ili čist Bentazon.

Koliko ide bentazona? To imam kuci a mogao bi i rucnom da oprskam medje

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

U tek zasnovanoj treba izkombinovati zbog prosirenja spektra delovanja na korove jer tu jos uvek ima i tatule, poponca, palaMude, ambrozije!
Pa bi kombinacija bila 1,2l bentazon + 0,5l/ha imazamoks.
Ima i kombinacija za nedaj boze ako se mora delovati jos jednom a to je butoxone 1,5-2l/ha+8gr Piano.

Nazad
Vrh