dragan.kovacev
Član
7030 ne moze 577 da joj parira. Aj da napisem zbog nekih specijalaca da je 577 moj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači po tvojoj izjavi tvoja je lošija kombinacija mehanizacije u ovoj lucerki, tudja rol balirka, tudji traktor bolji, tudj prevoz. Sreća odlična cena lucerke .7030 ne moze 577 da joj parira. Aj da napisem zbog nekih specijalaca da je 577 moj.
Tako je Aco! Situacija je takva da moze jos neko da zaradi pare pored meni, ja ti dodjem kao robin hudZnači po tvojoj izjavi tvoja je lošija kombinacija mehanizacije u ovoj lucerki, tudja rol balirka, tudji traktor bolji, tudj prevoz. Sreća odlična cena lucerke .
Kod mene je danas počelo drugo košenje, prvo košenje je kasnilo 10ak dana zbog najavljenih kiša za Djurdjevdan ali ih nije bilo i sve se pomerilo..Izgleda sa smo samo mi cekali da prodje ovaj "kisni talas" pa nismo pokosili detelinu...
Ja sam preključe radio .Jedna njiva (pokisla) je lepa a druga (nije pokisla) je šarena ).Uradjen danas prvi tretman Nurelom, jak napad Kontarinije ovako nesto nisam do sad video. Dodato jos 100 cuda za bolje cvetanje valjda ce se isplatiti