Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na veliko.Čuo sam zatrgovinu od 200 dinara /kg ,tel-kel ispod kombajna.Nije to los prinos - jeste da moze bolje, ali je ok. Mislim jeste da je obecavala vrhunski prinos, ali je i ovako ok - po meni.
2,2-2,5 na "veliko" ili na "malo"?
Reglona je bilo u komponenti,pakovanje 5 litara.Cena oko 3500 din/litra.Koja je cena za affiniti plus i za reglone forte? Ja sam nasao neki preparat - jedva u Vrscu - 2000 din/lit "best buy" (glufosinat-amonijum, "veliki brat" siriusa, cunamija...). Ide ~2 litre/ha, ali tamo vise nema (i ovaj balon od 5 lit je pao sa stelazija - bukvalno... rekli su da nemaju vise, samo neki preparat gde je 5400/lit. i ide na 1 ili 1,5 mozda 2 lit. hektar, ne secam se, a na kraju su nasli ovaj preparat iza polica, balon malo prasnjav...).
Taj reglone forte je vrhunski preparat. Dessicash i reglone forte (dikvat) su po meni najefikasniji desikatori (i u mnogo manjim kolicinama od preporucene odrade posao samo tako - bar to je moje iskustvo). Gde moze da se nadje u KI reglone?
Inace ne bi prodavali "ispod kombajna". Sad radi "solarna susara" i kod nas, uskoro ce ici na selektiranje.
Šta god od desikanata nađeš kupuj jer su zabranjeni i povučeni iz upotrebe.Prošle godine je takođe bio problem za nabavku.Ispod kombajna se ne prodaje jer je to baš mala cena.
U bog te ja na prvu ukapirao 54 bale od jednog kosenja ....Zavisi od godine,prosle godine sam na hektaru imao 54 rolobale 120x120. Ove godine ce biti max 35-40,ako bude cetvrtog kosenja.
Ja bih drugi put (š) išao kosačicom.Uradjeno veceras sve ponovo ali Dikvatom.