Lucerka

Maticu koji insekticid si koristio,i ja moram moju sutra oprskati,slabo krece...

Ja sam moju mucenicu balirao 2og maja a tek juce skidao sa prikolica,i lepo sam se iznenadio,tek se malo grejala i vrlo malo prasi al izgleda kao caj,ocekivao sam da ce sva pobudjaviti..evo za koji dan i drugog otkosa..stize i mlada za kosenje..

Tako je a nisam ja jedini koji ima lucerku tako da su svi kompetentni za odgovor u vezi insekticida.Fastac turam 0,13l/ha a sada sam išao sa Pintom 0,1l/ha.

Mico,podrljao sam je juce a danas sam je oprskao sa nekim Perfektionom,nije bilo fastaca da se kupi kod nas u poljo apoceti a mrzilo me ici do Rume. Hvala kolegama na odgovorima.

Moze i perfektion..samo nek smrdi..i meni ostalo njega kad sam prskao voce i raspalim po lucerki i bilo dobro..

I ja ću morati fastacom da przim.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Kosena 2 maja, nije bilo problema sa insektima.
a70d86549692218.jpg
[/URL] [/IMG]
Jel ce Fuzilade resiti ovaj travni korov ili da kupim Fokus Ultra, lucerka je visine pivske flase

Probaj pa javi jer sa njim nisam radio.Eksperimentisao sam sa Sencorom Plus i u full dozi sprži ovaj uskolisni korov ali ne sme da se koristi kada krene vegetacija a ne znam da li bi uništio ovaj korov u redovnoj primeni pre početka vegetacije?!Probaću sledeće godine pa videti.

Sta si cekao do sad?Ja cu sa koji dan da krenem sa drugim.

Послато са LG-K420 уз помоћ Тапатока

• Like
Reagovanja: siz
Ja u subotu omlatio i drugi put moja lucerista..moglo se cekati jos koji dan ali kalkulacija sa prognozom i drugim obavezama u voćnjaku su presudila..

Nazad
Vrh