lubenice i dinje

Kada ćeš prolaziti? Ako bude popodne, možda možemo da se vidimo.
Inače moje su krenule i velike i male. Mene plaši više to da li će moji tuneli izdržati neki još jači vetar, ako ga bude.

Prvi put radimo u tunelima, pa sam se malko zeznuo u proračunu. Tvoju poruku od prošle godine nisam sačuvao, pa sam napravio nekoliko grešaka. Biće valjda sve u redu. Skoro sam svugde nabacao malo više zemlje, kada smo popravljali tunele.
Inače lubenica je rasađena u prošli ponedeljak. Mislim da su veće posejane mesec dana pre rasadjivanja, a male dve nedelje. Drugar jedan proizvodi rasad za mene.

Pre pola sata sam dodatno nabacivao zemlju na foliju. Situacija deluje pod kontrolom. Valjda neće biti nekog orkansko vetra.

20170418_154159.jpg

20170418_145202.jpg

MOji tuneli su preživeli. Videćemo za lubenice. Kako ste uspeli juče da postavite agril po onom vetru?

Mogu li strec folijom da postavim tunele imam jednu rolnu 0,5 m siroka za umotavanje paleta se koristila. Pa razmisljam da nju postavim dal bi to zavrsilo posao?
Bostan bi rasadio ponedeljak utorak najkasnije.

Послато са SM-G313HU уз помоћ Тапатока

Mislim da ti neće strec biti dobra solucija probiće ga korovi i ugušiće bostan pre nego sto bostan napravi goru.

Situacija ce biti divna kada sunce sine...

Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока

Kod mene sinulo. Ova sto je pod agrilom i tunelom super stoji. Dinja od tunelom dobro. Dok lubenica samo pod tunelom je lepo sokirana. Kakva je situcija kod vas?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh