lubenice i dinje

Kada ćeš prolaziti? Ako bude popodne, možda možemo da se vidimo.
Inače moje su krenule i velike i male. Mene plaši više to da li će moji tuneli izdržati neki još jači vetar, ako ga bude.

Prvi put radimo u tunelima, pa sam se malko zeznuo u proračunu. Tvoju poruku od prošle godine nisam sačuvao, pa sam napravio nekoliko grešaka. Biće valjda sve u redu. Skoro sam svugde nabacao malo više zemlje, kada smo popravljali tunele.
Inače lubenica je rasađena u prošli ponedeljak. Mislim da su veće posejane mesec dana pre rasadjivanja, a male dve nedelje. Drugar jedan proizvodi rasad za mene.

Pre pola sata sam dodatno nabacivao zemlju na foliju. Situacija deluje pod kontrolom. Valjda neće biti nekog orkansko vetra.

MOji tuneli su preživeli. Videćemo za lubenice. Kako ste uspeli juče da postavite agril po onom vetru?

Mogu li strec folijom da postavim tunele imam jednu rolnu 0,5 m siroka za umotavanje paleta se koristila. Pa razmisljam da nju postavim dal bi to zavrsilo posao?
Bostan bi rasadio ponedeljak utorak najkasnije.

Послато са SM-G313HU уз помоћ Тапатока

Mislim da ti neće strec biti dobra solucija probiće ga korovi i ugušiće bostan pre nego sto bostan napravi goru.

Situacija ce biti divna kada sunce sine...

Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока

Kod mene sinulo. Ova sto je pod agrilom i tunelom super stoji. Dinja od tunelom dobro. Dok lubenica samo pod tunelom je lepo sokirana. Kakva je situcija kod vas?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh