lubenice i dinje

Hvala svima na odgovorima. Koju širinu folije koristitte za tunele?

Danas rasadili lubenice. Prvi put stavljam ih pod tunele. Valjda će uspeti. Kao i prethodnih godina, radim dve sorte, top gun i staru fantaziju.

Jel ono tvoja lubenica na siriskom putu, uvucena jedno 50 m od puta zbog lopova :-D

Послато са 5045D уз помоћ Тапатока

Da. Uvučena je zbog ladovine od salaša. :)

- - - - - - - - - -

Evo ih ušuškane. Valjda će ovi naši tuneli preživeti. Prvi put smo ih postavili. U svakom slučaju za sledeći put ćemo se bolje organizovati.

- - - - - - - - - -

Bili na popravnom. Vetar je napravio malo ršuma. Sreća pa je folija dobra, nije pucala. Za sada je situacija ponovo pod kontrolom.

Pozdrav kolege.Može li mi netko tko radi lubenice ukratko reči koje gnojivo koristite u knk,koja formulacija?Posadio sam neke u plastenik, nemam neka iskustva a i ne vjerujem previše internetu,netko tko ih uzgaja zna bolje.Hvala

Kod mene ove godine lubenice katastrofa u plasteniku. Pola niklo pola nije blago receno tuga,mislim da su ove godine zapecatile svoju sudbinu sto se tice sejanja istih.

Fali,posejali smo 1000 komada sejanog direkt na njivu danas,pa cemo da rasadimo ovo malo bede sto ima,sledece nedelje pa cemo jos sejanog,kada je vec pruzena folija. Seme je talisman,prvi put ga uzeo ove godine i totalno se ogorcio.

Fali,posejali smo 1000 komada sejanog direkt na njivu danas,pa cemo da rasadimo ovo malo bede sto ima,sledece nedelje pa cemo jos sejanog,kada je vec pruzena folija. Seme je talisman,prvi put ga uzeo ove godine i totalno se ogorcio.
Imam oko 1000 Vasca rasade viska,ako zatreba.

Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока

Dobričanin ja sam imao prošle god talisman imao je dobru klijavos jak vigor. Razlika od godine do godine!

Ko šta radi, mi popravljamo šugave tunele. Kako neće da padne jedna lepa kiša da nakvasi zemlju koja je nabačena na foliju, a ovaj šugavi vetar je malo po malo skine sa folije. Dogodine, ako budemo radili, moraćemo malo da promenimo pristup stavljanju tunela.

Da ubacimo po grejalicu u svaki tunel:sta:
Imam posejano u plasteniku 1000kom rezerve

- - - - - - - - - -

23.5.2010 propalo mi 3kj bostana otvorenog i 30% u tunelu. Neznam tacno koja je temperatura bila ali je kise bilo u izobilju

Kod mene bas lepo krenula,osetila je hladnoce par jutara,ali prebobala je. Nisam mnogo zalivao,tek neka inicijalna vlaga. Cetvrak i petak ce biti presudan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evo kako kod mene izgleda
ad79e4e33c1645871a23b41410195540.jpg
12dbca28f89472f1ef0ab974c079f5c4.jpg
34b9555a603be1515a5056258ed25e8e.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh