Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vlado svaka cast Koja dinja sa slike je u pitanju?
NIsam još ništa prodavao. Bila je cena 50 dinara u rodiću za vikend na malo. Ne znam koliko se kreće na veliko, a ni na malo ovih dana. Verovatno ubrzano opada.Koja je cena tu kod tebe? Kod mene u kraju je 30 dinara koliko sam čuo, ja ga ne sejem
Naprskalo se i sad odjednom zri a nikakve nije,to sto se radi samo se samom sebi skace u stomak.Umesto da se pusti da prirodno zri i polako pristize ,polako bere i odrzi cena,isprska se da se uvati cena a uvati se ona stvar.Dinja je katastrofa, danas 25 dinara na veliko, navuklo se kojekakvog smeća od dinja po selu, sve nešto napola zeleno, celavo, daju i po 18-20 dinara, cena samo pada ������
Tacno tako,idem juce atarom i gledam,sve lubenice se vide ,nema vreze,slabo jako,a gde nema vreze,nema ni roda,jos sada kada ih raspali 35 stepeni,cao,presece ih,kilaza slaba.Godina katastrofa. Nigde vreza,nigde pravog roda. Nigde potraznje,nema sunca i slasti. Bolesti vazda ,a drzava tamba lamba!
Ne mogu da ti poverujem da su to domace dinje. Nisam neki strucnjak ali smatram da domaca dinja ne moze biti tako podjednaka bez izmetnutih komada i tako jednake uniformne velicine.mi je zovemo domaća ili mrežasta dinja, svake godine iz nekoliko dinja vadimo seme pa to sejemo sledeće godine
Ko kaže da nema izmetnutihNe mogu da ti poverujem da su to domace dinje. Nisam neki strucnjak ali smatram da domaca dinja ne moze biti tako podjednaka bez izmetnutih komada i tako jednake uniformne velicine.