Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bosserb priprema zemlje se odnosila na samu sadnicu i zatrpavanje nje,a što se tiče folije ja je ostavim tako,može se zatrpavati ali ja to neradim mislim da nije potrebno@Gale mašina je liga,svaka čast samo na ovoliko pocjepane folije mora doći zatrpavanje zemljom bez obzira na pripremu zemlje.
Jingis lepo koja sorta?
Jingis setih se posle slika iz plastenika u svakom slucaju lepo. Ja danas bio rasadjivao neki paradajz i gledam bostan stvarno napreduje kao lud, vec udario u tunele i poceo da se krivi.Kad ti planiras da dizes tunele?
Nikola preko creva prelazi točak mali od sadilice,a ako se desi da probode stavim spojnicu ali to je rijetkost mora baš sredina kašike da ga direkt pričepi.Crevo je malo sa strane tako da voziš sredinom reda i nema brige.Gale sta je sa crevom kap po kap
Jingis prva liga,de mi reci s čime si šprico njivu da je tako čista?
Sa totalomKad smo već kod korova,čime vršite međurednu obradu
Kad smo već kod korova,čime vršite međurednu obradu
Jingis bez potrebe si prerano otvorio
spartac i malo motika...[/QUOTE
Jesu li to neki specijalni spartaci
spartac i malo motika...[/QUOTE
Jesu li to neki specijalni spartaci
Mozda se nismo dobro razumeli. Jesi mislio na neko sredstvo za suzbijanje korova? Mi smo prskali pre sirenja najlona Treflan se cini mi se zove. Sad se starta i motika i to je to. Spartac je obican, ne specijalan...