Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam imo prosle godine novu fantaziju u tunelima nije losa,takodje i moj matori non stop nesto izmislja sa novim sortamaDaVinci je napisao(la):sta se seje ove godine ....
moj matori stalno isprobava neke nove vrste... jadnik nikad da se odluci ,kaze sve su dobre
tuneli : nowa fantazija
bez tunela umara,Eleta,Farao i jos neke.....
DaVinci je napisao(la):rasad pocinjem pocetkom marta pa do kraja meseca ....nesto za tunele,nesto za otvoreno,
ove godine cu ranije da probam 1/2hektara tunele a iznad svake biljke parce agrila...
[ /quote] Kako mislis izvesti to sa parcetom agrila.Cime ces ga ucvrstiti a da previse nestisce biljku
bosserb je napisao(la):DaVinci je napisao(la):rasad pocinjem pocetkom marta pa do kraja meseca ....nesto za tunele,nesto za otvoreno,
ove godine cu ranije da probam 1/2hektara tunele a iznad svake biljke parce agrila...
[ /quote] Kako mislis izvesti to sa parcetom agrila.Cime ces ga ucvrstiti a da previse nestisce biljku
[/
nemora uopste da ga ucvrsti agril je lak
Igor Slankamen je napisao(la):cao,ja sam Igor iz Slankamena.imam par pitanjaca za vas lubenicare,iz gore procitanih tekstova, vidim da imate dosta iskustva i znanja.sta kazete na sortu kao sto su :eletta,topgun,farao.najvise me interesuje misljenje o eletti, uzeo sam seme ali "x"osoba mi kaze da im je kora jako tvrda,i da nisu slatke.imam case precnika 6cm i 8cm dubine,dali je dovoljno ili moram nabavljati druge.ako mi trebaju vece,gde ih ima i koja im je cena.Pozdrav!!!
nikola indjija je napisao(la):bosserb je napisao(la):DaVinci je napisao(la):rasad pocinjem pocetkom marta pa do kraja meseca ....nesto za tunele,nesto za otvoreno,
[/
nemora uopste da ga ucvrsti agril je lak
jeste lak nece smetati biljci mada se nalazi se u tunelu pa zato netreba ni da se ucvrsti nicim...
cim budem otvarao rupe za vazduh uklonicu agril...