Mnogo je kume...
Danas u susednom mestu bio zadnji dan Dzipijade i dva traktora su bila zaduzena za izvlacenje pokvarenih i zaglavljenih dzipova,jedan od ta dva je bio T40as ja sam se iznenadio kakvu vucnu moc ima taj traktor,ajde manje vise to,nego recimo na jako klizavom putu bez iceg pozadi on nema da kliza ili da slajfuje vec samo pici... Apsolutno vuku sva 4 tocka bez prekida.. Da napomenem blato je bilo uzasno,ali uzasno,brdo jos vece,sve u svemu teren jako tezak za prelazenje jer je izuzetno mocvaran i pun izvora... Drugi traktor necu da imenujem... Tek sad vidim koje je to smece od traktora!!! Pa on sam sebe nemoze da izvuce uz jedno brdo gde je Belarus T-40as izvukao jos i dzipa za njim!!!!!!!!!!!!!!! Uska guma je majka za blato,ovaj ima jako siroke gume i kad su se one napunile blata (jedno 500kg blata na njima) i kad su se zamazale on nemoze sam sebe da makne a kamoli nesto jos da povuce.. Nije mogao da povuce Belarusa T40 sa spustenim plugom da upali... Da napomenem traktor od preko 100Ks!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ali bar se fino nasmeja narod za njega... OSta on da ceka
da izadje iz blata..