LTZ

www.dodaj.rs tamo on konvertuje slike u manje
radi na fazon da dodas svoju i ides podesavanje da rezolucija bude 800*60 i to stikliras,ides upload i kad je on uploaduje otvoris je i sacuvas i bice 800-600 i ovde je kacis :cool: :cao:

Ili ako imas ACDSee imas opciju edit pa tamo opciju resize i je smanjis na velicinu koju hoces.U postu imas dodatne opcije i tamo prilozis sliku i to ti je to.

Imam t40 bez prednje vuce . Imam problema sa hidraulikom tesko dize : kos na beracu ,
sejalicu ,a i druga oruda .Pumpa mu je menjana vise puta i nista .
Problem je veci kad se ugreje ulje . ::pomoc:; ::pomoc:; ::pomoc:;
unaprd hvala :cao:

ja sam do skoro imao isti problem (moj je sa prednjom) menjo sam taj vent, sad neznam dali je i bez prednje tako al kod mene on tu deli pritisak na klip i na volan moguce da ga samo trba prestelovati .Kod mene je treso prednji trap pa smo dali malo vise na njega i odma izgubio nazad potisnu moc na kraju je nova pumpa resila problem

hvala "sasa 22" .upravu si nismo se razumeli .deo na koji si ti mislio je klapna deljenja protoka [bukvalni prevod ] .na tom delu nevidim mogucnost stelovanja.ona deli pritisak hd.pumpe na volan i razvodnik . jedino mze da se desi da je opruga oslabila pa veci deo pritiska salje na stub volana ili :sta: .

NA hvala ali takav mi netreba u dvorištu :cao: I kad stoji i ništa neradi moraš šarafat oko njega a kamoli kad radi nešto, ne hvala ::namigivanje::

kidami srafove na kvacilu od prvog stepena na ltz-40 as.sta da radimpromeno sam zabice ipotisnu plocu.

To je verovatno motorcic koji pali T40.Ne treba ti onda akumulator.
Nisam video ima anlaser taj motorcic tako da ti treba mali akumulator samo da upalis taj motorcic koji posle pali traktorov motor.

Pa na taj fazon sa malim benzinskim motorićima su Rusi zaustavili Švabe ispred Staljingrada.To ti piše u mnogim knjigama iz istorije.Bio je -30 i nešto i Švabe nisu mogle da pokrenu svoje tenkove(upale) dok su rusi ostavili cele noći da im rade ti mali motorići i onda u cik zore udri ::spreman na sve::

Nazad
Vrh