Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kod njih je to boljka...krenes prvo sa merenjem pritiska ulja na stubu volana,pa na spoljnim izvodima hidraulika(nazad,sa strane)pritisak treba da ti bude-stub volana 80,a hidraulik bar 140 bara.problem zna da pravi razdeljivac na pumpi,ili sama pumpa ako je originalna jos,ta je manja-pa ako menjas trazi vecu,ima kod rusa sve.pregledaj klip na stubu,zazore puza i sektora,kao i ako si slucajno nekad sipao 90 u stub,ispusti sve i sipaj 30.javi sta si uradio.i da,proveri filter u stubu.Ludi imam problem sa hidro volanom na t40 sa prednjom vucom. Volan nije skroz mrtav, ali ga ne mogu okretati u mestu. Ostala hidraulika perfektno radi. Kada se hidraulika posle izvesnog rada zagreje i pritom se doda sporo kretanje kao sto je tabanje silaze ili sl. volan kao da je mehanicki, nemoguce je upravljeti sa njime. Pomagajte!
Joj boze i meni jutros nece da radi ni servo ni hidraulik...ko da skida pumpu po ovom mrazu??Ima li neko broj ja sam sad i zaboravio dal se bese zove danger tako nesto slicno da mi da da narucim prsten hvala u napred on je ovde isto na forumu al ne mogu da ga nadjem
srdjan7 Kako mogu izmeriti pritisak? A sto se tice razdeljivaca koji si pomenuo da li je on unutar pumpe, ili van. U celom hidro sistemu se nalazi sae 30, tako da ta mogucnost otpada. Prosle godine sam menjao komplet gumice na stubu upravljaca jer je pocelo preterano da curi ulje. Unutra sam nasao jednu celicnu oprugu joja je pila prelomljena na dva dela i nisam joj pridavao nekog znacaja jer mi je traktor bio preko potreban u sezoni tako da sam je vratio takvu kakva jeste. Ovo cu ostalo isproveravati cim se malo prolepsa vreme.
pritisak na stubu volana meris tako sto skines jedan cep-sraf sa vrha stuba(videces kod ventila) i tu meris.digni haubu i videces.