Lovačka tema

Zakasnio si. Imam bolju ponudu. Jedan naš član mi predlaže da dođem i da ih nahvatamo za ponijeti. :osmeh:
Da sam mađioničar pa da ih, na granici, vadim iz šešira i puštam.
Lijepo ih je vidjeti. Možda bi neko i lovio. Sitan je to plijen za krivolovce.

Puca li ko od vas 243 il sl kalibar ppu municiju (ovu novu).
Znam da je dobra za 8x57 i 3006 ali ima ljudi da su se žalili na 243 i brže kalibre slične da teško skoro nikako ne mogu upucati i sl.
Ja sam se kleo u Federala dok me bije izdao ove godine (komplet serija poslednje 3 kutije što sam uzeo njesra).
Razmipljam da pređem na PPu em je jeftiniji em naš i dostupan pa me interesuje mišljenje iskustva

Другар га пуца 243 само карабин је мислим ремингтон и каже мало оће да шара али је он задовољан.

Puca li ko od vas 243 il sl kalibar ppu municiju (ovu novu).
Znam da je dobra za 8x57 i 3006 ali ima ljudi da su se žalili na 243 i brže kalibre slične da teško skoro nikako ne mogu upucati i sl.
Ja sam se kleo u Federala dok me bije izdao ove godine (komplet serija poslednje 3 kutije što sam uzeo njesra).
Razmipljam da pređem na PPu em je jeftiniji em naš i dostupan pa me interesuje mišljenje iskustva
Gde si nabavljao Federala? Ja sam ga pucao sa 270win.

Nestaje zaliha Federala pa da se preorijentišemo na nešto drugo. Juče obnovljene zalihe na sajmu

To sam primetio kod drugara koji love sa mnom...nas trojica svi 243 i jedna sa ppu drugi Hornady ili S&B PTS i ja Federal SP ali 100gr. Njima su znali da odnesu pogodak skoro svi, dao je kod mene sve u vatri ostajalo uvek

Nazad
Vrh