Odg: Pozdrav braćo lovci!!!!
Pozdrav svim kolegama lovcima i naravno ostalim forumasima.Izuzetno mi je drago da i na ovaj nacin mi seljaci pored puno tema vezanih za poljoprivredu imamo mogucnost da kroz ovaj forum razmenjujemo iskustva vezana za lov.Prosto zato sto u 95 procenata lovista fond divljaci na tom brojcanom nivou upravo je zbog angazovanja ljudi DOMACINA,seljka kroz njihovo prisustvo u lovistu bilo kada je iznosenje hrane ili lov stetocina ili opet neki drugi vid angazovanja u cilju zastite divljaci.Stavljam akcenat na to sto na zalost pri svakoj poseti nekog od svojih prijatelja lovaca ne bitno kom lovackom udruzenu pripadali dolazimo do zakljucka da kada se lovi plemenita divljac ljudi iz grada koliko hoces,a kada se iznosi hrana ili se stoji na -15 stepeni i ceka neki predator tu su opet mahom lovci sa sela.Naravno ne treba biti jednostran,posto ima i opet lovaca iz grada koji su veci lovci i odgaivaci divljaci nego pojedini ljudi sa sela ali vrlo RETKO.
No kaze narod da se kriva Drina ispraviti ne moze,pa sta je tu je.
Drage moje kolege stoji vam poziv od mene za lov u mom kraju,bez obzira na puno obaveza i posla(kojih nikada nece nestati), naravno ako vi mene pozovete necu vas odbiti.Uz put da kazem ja lovim od prepelice,fazana,zeca,lisice,patke,kune do divlje svinje i naravno lov ne podrazumevam bez PASA,shodno tome gajim Engleske setere od pticara i naravno autohtone gonice.Puno pozdrava i DOBAR POGLED......