MONTOYA
Član
Nisam jos, mislio sam tu Stoeger RX5, lepo mi lezi u ruci, nije skupa, 200m/sec, jaca mi i ne treba
al gde god sam pitao niko nema neko iskustvo...
al gde god sam pitao niko nema neko iskustvo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi samo to njeno punjenje je komplikovanije, ipak je bolje resenje rx20 sa ovom optikom 3-9x40Lepo izgleda
VAZDUŠNA PUŠKA STOEGER F40 4,5 mm SA OPTIČKIM NIŠANOM 3-9X40
Karakteristike: Kalibar: 4.5mm Princip rada: Opruga Kundak: Drvo Optički nišan: 3-9x40 sa čvrstom montažom Dužina: 1.099 mm Težina: 3.1 kg bez optičkog nišana Brzina: 305 m/swww.capriolohunting.com
Nisam imao kad sam bio klinacMontoja sta ce ti ovakva puska?
Kupi onda jeftiniju.Bez prijave u sup.Nece ti biti zao kada je deca budu vuklaNisam imao kad sam bio klinac
Nije mora imati preko 4kg jer na treningu se ispali i po 150 metaka i ako je laksa puska rame dobro pomodri iako je trap 24gr tezina sacme ali ipak udara.Jel nije laksa od redovnih?Uglavnom su skuplje u oglasima
Vazi samo moras da je obavezno prijavis u MUP zbog toga se meni to ne svidja jer ovi nasi mute gadno ne bi me cudilo kad se tih pusaka nagomila dosta da opet ne uvedu neku taksu i na njih.4,5mm zavrsava sve cak su po meni i precisnije od ovih 5,5mm ali kad tako nesto zapadne onda ne gledas nego uzimas(otimas)!Za mene koji nisam lovac 5,5 ne vazi?
Ovo je izgleda mana svih nas i ja kao klincu kupio vazdusnu,a ja je ne ostavljam iz ruku ne moze sin da dodje na red od mene.Tako sam isto kupio i MK pusku kao sinu se svidela i ja ga jos malo potpalio i on svaki dan"tata kada ces mi kupiti onu pusku" i na kraju supruga kaze"idi bre kupi mu vise tu pusku kad dete hoce"!Nisam imao kad sam bio klinac
A šta to znači za te preko 200 m/s prijava u sup,i šta nosi ta prijava?Vazi samo moras da je obavezno prijavis u MUP zbog toga se meni to ne svidja jer ovi nasi mute gadno ne bi me cudilo kad se tih pusaka nagomila dosta da opet ne uvedu neku taksu i na njih.4,5mm zavrsava sve cak su po meni i precisnije od ovih 5,5mm ali kad tako nesto zapadne onda ne gledas nego uzimas(otimas)!![]()