nikola indjija
Član
Obuka ova obuka ona,...Kako bre 50000 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Obuka ova obuka ona,...Kako bre 50000 ?
Platio samo jednu turu pica.Rekao je da ce platiti r.corbu al mislim da se ta riba jos nije izmrestila sto ide u kotlicU racun uslo i sto pojede i popije uz put
Kako da te vodim kad si kljakavP
Platio samo jednu turu pica.Rekao je da ce platiti r.corbu al mislim da se ta riba jos nije izmrestila sto ide u kotlic
Beneli,bereta,bargam.....Koju bokericu 12 kupiti?
Toz,iz,brno ili zastava?
Od ovih sto si nabrojao jedini IZ ali starije modele od pre 1990god.ovo sada su sve polufabrikati,Brno oce da im pucaju udarne igle ako slucajno skljocnes na prazno,Zastava jedino mozda polozaru od bokerice bezi sto dalje.Toz 34 isto nije losa puska ali IZ 12 ili 27 su neprikosnovene i izdrzljive puske.Koju bokericu 12 kupiti?
Toz,iz,brno ili zastava?
Nikada poluautomati nece zameniti dvocevku ni jednu, prvo zbog dva brza metka,drugo sto si kod PA ogranicen ne mozes brzo da prepunis municiju ako lovis fazana,a naidje divlja svinja,trece po zakonu svi PA moraju imati reducirani magacin na 2 metka trenutno malo ko to kontrolise ali doci ce i to brzo na red.PA pije vodu samo ako lovis barsku divljac ili ides na divlje svinje.Tata je davno kupio iž 27 16-ka ,prava lepotica,bar meni,a brno ona može kombinovati cevi,mada sada vidim da su dvocevke ispale iz mode skoro svi nose automatske .