lle de france rasa ovaca

Bas tako deki,pominjao sam par puta da mi treba bar 5-6 godina kad uzmem u obzir moje finansijske mogucnosti,i broj grla od 20-25(planiran),jer preko toga plasman,kao i hrana bi bili jako teski za obezbediti,a posto rob necu vise da budem,to je krajnji cilj,hocu da UZIVAM
Poceo sam sa 4 ovce i jos uvek ih imam 4 jer dobijene nisu bolje,ali se nadam da od 2013 pocinju bolji dani u mom toru

Evo jos par slicica od mene

Jagnje od dva meseca i dviska od 13 meseci,inace tip glave kakav se meni svidja

Ovo je vise jedna lepa slicica,nego sto sam hteo da nesto drugo pokazem

I jedan mali pozer koji voli da se slika

Neke od dviski stare oko 11 meseci kojima nije bilo sudjeno da vide NS.

Neke nove klinke, koje ce mozda imati vise sreće od predhodnih (inace su prvi put jele sacmu od uljane repice pa se vidi i reakcija).

Poslednja izmena:
Da, to je jedna i na poslednjoj fotografiji levo ( pored nje joj je ćerka) i otprilike tako izgledaju i preostale tri. U ostalom postavljao sam ranije njihove fotografije, pa nema smisla da se ponavljam.

Neizlazem jer je tako odlucila komisija a razlog je sto su ovce osisane.
A Vi?

Poslednja izmena:
Ima zemun smisla zaborvi se narod,valja da se podseti,ne prikazujes ti stari sporet pa dosadio svima,sta sad treba da imas 1000 ovaca da uvek prikazes novo grlo,ili i ti ides u profi:osmeh:

pa kolega da ti kazem zvanicno nista jos nije potvrdjeno,veterinar je poslao krv na analizu i prijavljena su grla,doduse smo i mi osisali tako da i mi mozmo da dobijemo negativan odgovor,videcemo ali mislim da je to smesno jer ipak u to vreme su temperature visoke pa zasto neosisati

Nazad
Vrh