Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ja znam nikakve tačke ili mrlje nisu dozvoljene kod idf.A ovo je vjerovatno isprljao njušku inače nema nikakvih mrlja.Јесу ли тамне мрље изнад леве ноздрве колеге пале дозвољене, нису дозвољене , толеришу се или је то недостатак и мана? Или је то само прљава њушка од прашине?
Ovca skroz desno kojoj se samo zadnji deo nazire, jel' ona od prof. Ganića?
Kolega framboise, jagnje na trećoj slici koje nije osisano , jel musko ili žensko ?
- - - - - - - - - -
Ženkica
Kupujem, ne pitam šta koštaKolega framboise, jagnje na trećoj slici koje nije osisano , jel musko ili žensko ?
- - - - - - - - - -
Ženkica
Na Vašu žalost ima jedan brži.Kupujem, ne pitam šta košta
Nebih da budem prepotentan, ali malo je u Srbiji bilo ovnova stare genetike a kamo li ovaca sa takvim butovima.Ako Vam nesto znači mogu i tetovir broj majke da Vam napišem.Da od prof.Ganića je.Prepoznajete da je to od vaših ovaca,svaka čast.
pa ona i jeste iz francuske ali se rodila u srbiji...Neka je sa srećom kupovina gospodine Zemun
- - - - - - - - - -
Nisam neki stručnjak ali po mom mišljenju ovako treba da izgleda pravi il de france i njoj bi mogle da pozavide i koleginice iz Francuske. Svaka čast i za prodavca i za kupca
Hvala profesore .Jedan je kupljen pa ćemo vidjeti kakav će da bude.Jer ovdje kod nas je teško pronaći nesto vrhunsko.Bravo Pale za odgoj. Vrhunski. Jos samo jednog dobrog "Francuza" ubaci da "popegla" i rezultat je neminovan.
Narocito bih istakao njene usi (oblik) koje su za '10' i koje predstavljaju skolski primer kako treba da izgledaju pravilne usi kod idf.Nisam neki stručnjak ali po mom mišljenju ovako treba da izgleda pravi il de france i njoj bi mogle da pozavide i koleginice iz Francuske.
kolega dragi,malo je ljudi kojima su uši bitne...Narocito bih istakao njene usi (oblik) koje su za '10' i koje predstavljaju skolski primer kako treba da izgledaju pravilne usi kod idf.
Znam da to mnogima nije narocito bitno ali isto tako znam da mi je svojevremeno jedan njihov odgajivac, koji se u to vreme nalazio na celu udruzenja odgajivaca, rekao da su usi prva stavka zbog kojih najcesce 'pada' idf po pitanju eksterijera, ne zato sto su najvaznije nego zato sto se nekako prve uocavaju.