LJubitelji tomosa , apn i drugi modeli

Dukej radpitaj se malo po tehničkim pregledima, možda ipak može na žutu tqblu. Ja sam pre 3 godine moj APN 6 iz 1984 godine preveo sa petkraka tabli na moje ime i na žutu tablu. Na nekim tehničkim pregledima su mi rekli da zo ne može a na ovom bez problema.

Sto neko rece, nepravda je velika, e bajs i trotinet (pojedini) razviju i do 70km/h, apenac fabricki ide 45 jedva (bar moj apn6s), ovaj ne mora da ima nista polozeno a za apenca malo i am kategorija.
Nije mi jasno kako su nekome i prebacili sa zute table na belu bez da su coveku to naglasili.
Mene su zezali ovde za Derbija zato sto je isao preko 45km/h a u Bg brat ga registrovao nekoliko puta bez problema.
Rekao mi lik, ja mogu da registrujem ali mora na belu tablicu, rekoh to ni slucajno.
Kaze onda ne moze, rekoh, ok, hvala, pozdrav.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Грунт, овде су почели дрон да користе кад имају такве бегунце. Не вијају, само гледају у коју улицу ће ући. Има у суседним селима усијаних глава, досадно им у животу.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ма све је то ок али онај осећај он са лизалицом ја га затегнем у другу окренем га пред њима и гас...а апенац 42,5 иде ка Свети Илија не знају шта их снашло,мало кроз село и ондак у атар🤣

Sto neko rece, nepravda je velika, e bajs i trotinet (pojedini) razviju i do 70km/h, apenac fabricki ide 45 jedva (bar moj apn6s), ovaj ne mora da ima nista polozeno a za apenca malo i am kategorija.
Nije mi jasno kako su nekome i prebacili sa zute table na belu bez da su coveku to naglasili.
Mene su zezali ovde za Derbija zato sto je isao preko 45km/h a u Bg brat ga registrovao nekoliko puta bez problema.
Rekao mi lik, ja mogu da registrujem ali mora na belu tablicu, rekoh to ni slucajno.
Kaze onda ne moze, rekoh, ok, hvala, pozdrav.

70кмх па то су једни од споријих тротинет, од 140-150кмх иду коштају од 4000-5000евра. Они мали скакавци иду када им се скине блокада преко 50кмх, а нестабилни до зла Бога. Снаја дала другарици да проба тог скакавац ова заврнула гас изгубила контролу и директ у дрво. Скакавац се распао на просте чиниоце, а ова се убила као да јој се падобран није отворио. 🤣

Iskren da budem, ne pratim mnogo pa i ne znam da postoje koji razvijaju preko 70km/h, svakako je lidilo to voziti...

Jedared, prije 20-tak godina, sam bio u prilici da vozim "friziranog" APN-ca sa klipom 42 i diznom 70...
Ludilo !!!
Išao je sigurno 80-90 na sat !!!!
U ravnini između sela Žarkovac i Rume, obilazio sam šlepere u 5. brzini, gas do kraja !!!
Tada i nikada više, ne možeš upravljati pri toj brzini, nisam čestito ni disao, a kada sam stao, srce mi lupalo, ću da umrem, pa sam se kući iz Rume lepo vratio preko M. Radinaca i dalje letnjim putem, pa svratio na pivo pred radnju da se vratim među žive... 🍻

Nazad
Vrh