Sutjescanin
Član
Jeste taj Macar u Utrinu.Dragan18 je napisao(la):Sutjescanin da nije ovaj u utrinu MAČAR?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste taj Macar u Utrinu.Dragan18 je napisao(la):Sutjescanin da nije ovaj u utrinu MAČAR?
a kako se zove?MONTOYA je napisao(la):Čuo sam za novo sredstvo u vidu tečnosti kažu da skida sve moguće,kada opereš ostane kao peskareno,kupiću ga pa će te čuti rezultate
Dali si nabavio to sredstvo?i ako jesi o cemu se radi i jel si zadovoljan,naravno gde moze da se nabavi?MONTOYA je napisao(la):Čuo sam za novo sredstvo u vidu tečnosti kažu da skida sve moguće,kada opereš ostane kao peskareno,kupiću ga pa će te čuti rezultate
paorpaor je napisao(la):Moji saveti za ubuduce. Obavezno koristi temeljnu farbu (osnovni premaz), manje razredi zavrsni lak i malo vise obrati paznju na samu pripremu. Ja sam skolu sa pripremom prosao i znam sta znaci kad lose pripremis,onda ti ni najbolji pistolj na svetu nece pomoci.
Uzdravlje
MONTOYA je napisao(la):Kod nas ima gotova nijansa crvene i sive normalno na nitro bazi 500 din. kg,dugina je 800-900din. nema šta da mešaš.A ako već morate da pravite nijansu onda zašto vam ne naprave u prodavnici boja koje imaju mikser