petarkrsmanovic
Član
Naravno, nisam to rekao iz pakosti, vec iz mene izbija nezadovoljstvo zbog stanja sa cenom goriva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj mali je da sakupi cisto neku kapljicu iz creva,mislim da nije na odmet
- - - - - - - - - -
Za koju namenu ti treba predgrupa,sta bi farbao?
Polomio sam zadnji blatobran od Traktora Puma , to je ona plastika , ko to popravlja ,jel imate nekog ?
Sa spoljne strane (lica) se naravno ne vidi. Sa nalicja postoji na tom mestu zadebljanje ali je neprimetno. Radili smo u Plandistu kod coveka koji citav zivot radi sa poliesterom i plastikama. Prezadovoljni smo. S obzirom da je i delova falilo. Konkretno nama je tocak nakupio blato sa unutrasnje strane do blatobrana i posto je bio previse skupljen zadnji trap to blato je toliko gurnulo u stranu blatobran da ga je rame od podiznih poluga zakacilo i razvalilo prilikom podizanja. Inace se to desilo dok je radnik vozio. Kada je cuo da blatobran krcka od naguranog blata on je stao i podigao plug i napravio karambol. Ima i u zr covek jako lepo radi plastiku ali ga mogu pitati sutra da li radi i poliester.
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока