Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ima ko iskustva sa farbanjem auspuha u crno? A da ne pregori kod prvog pregrevanja! Ja sam pokusavao sa nekim "vatrostalnim" farbama ali skoro se ne dobije bolje! Jel zna neko neku proverenu farbu za to?
E ovo je pravi posao,tako bi i trebalo da se radi,samo sto naprotiv retko ko odradi sve temeljno od pocetka do kraja.Kad se sve ispostuje i koristi kvalitetna podloga+farba rezultat ne moze da izostane pa i pose 20 god ce tako sredjen traktor imati lepsu i trajniju boju nego neki ofarban ofrlje pre 2-3 godine.Da se razumemo,ovakav rad i kosta,imam u komsiluku druga koji je auto limar decko takodje radi sve temeljno bez fuseraja i veoma dobro znam koliki je to posao posto uskocim i sam po neki put u ispomoc.Zato mi zvuci smesno kad neko kaze da moze za 200-300e da se ofarba traktor i da bude dobro.To je za mene krecenje i kapiram da to rade sverceri,natkupci jer im nije bitno koliko ce da traje vec trenutni efekat,al ipak kad se radi masina za sebe bolje dodati malo vise para da nebi za koju godinu opet radio istu stvar.Ogulio ga do panja
Dal ne menjaš boju
Hoće li biti oborena hauba?
Hoces da kazes da tvoj drug limar kada nekome farba auto oguli celu prethodnu farbu sa auta skroz do lima i to sa celog auta?E ovo je pravi posao,tako bi i trebalo da se radi,samo sto naprotiv retko ko odradi sve temeljno od pocetka do kraja.Kad se sve ispostuje i koristi kvalitetna podloga+farba rezultat ne moze da izostane pa i pose 20 god ce tako sredjen traktor imati lepsu i trajniju boju nego neki ofarban ofrlje pre 2-3 godine.Da se razumemo,ovakav rad i kosta,imam u komsiluku druga koji je auto limar decko takodje radi sve temeljno bez fuseraja i veoma dobro znam koliki je to posao posto uskocim i sam po neki put u ispomoc.Zato mi zvuci smesno kad neko kaze da moze za 200-300e da se ofarba traktor i da bude dobro.To je za mene krecenje i kapiram da to rade sverceri,natkupci jer im nije bitno koliko ce da traje vec trenutni efekat,al ipak kad se radi masina za sebe bolje dodati malo vise para da nebi za koju godinu opet radio istu stvar.