borko jagodinac
Član
pozdrav svim clanovima foruma ,interesuje me koja je oznaka boje za traktor rakovica
Kod mene u jagodini u farbarama prodaje se dugina plava za rakovice. Samo kazes zasto ti treba i oni ti naprave, takodje i za imt crvena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav svim clanovima foruma ,interesuje me koja je oznaka boje za traktor rakovica
Borko u kojoj prodavnici u Jagodini prave boje za traktore?
Koja siva? Za imt-a? U dugaluks katalogu oznaka za sivu je Imt Siva 02 a crvena je Imt Crvena 01. Za rakovicu srebrna je nesto drugo a za plavu sam pisao vec negde ral oznaku.... Mada je recimo naj pribliznija Tursko plava A6-T. Ma samo recite koja boja vam treba sve moze da se smucka i posalje brzom postom! Znam jednu dobru farbaru i jos boljeg majstora za nijansiranje!ali niko od njih nema sivu,
to mi je problem kako da je nadjem
Koja siva? Za imt-a? U dugaluks katalogu oznaka za sivu je Imt Siva 02 a crvena je Imt Crvena 01. Za rakovicu srebrna je nesto drugo a za plavu sam pisao vec negde ral oznaku.... Mada je recimo naj pribliznija Tursko plava A6-T. Ma samo recite koja boja vam treba sve moze da se smucka i posalje brzom postom! Znam jednu dobru farbaru i jos boljeg majstora za nijansiranje!