Limarsko-Farbarski radovi

Strpljen spasen :D .

evo malo danasnje akcije
2802xhd.jpg

evo majstora
2h4hthz.jpg

pa malo osnovne po pikapu
2exv981.jpg

Naj jednostavnije, naj efikasnije i naj jeftinije: uzorak u dzep i pravac farbara da ti izmixuju boju. Biras: jeftinija ili skuplja varijanta. Tako ti ne ostaje visak farbe koju si morao kupiti za nijansiranje. :cao:

@dicki izvini,ali moram da te opomenem ,mada nemam ingerencije za to, da najjednostavnije, najefikasnije i najjeftinije pise zajedno, kao i sve drugo sa naj.
:cao: bez ljutnje.

Dickiju sam oprostio zbog njegovih 55 god. tako da su gramaticke greske eto prisutne.
Uzgred, ponavljao sam prvi srdnje sa 9 keceva, a zavrsio sa vr.dobrim. :cao:
:off_topic:

Miksuju i na uljanolj bazi.Ja sam kupovao za sejalicu.Cak u jednoj manjoj farbari kazu da miksuju samo uljane boje [u Temerinu] gde sam i kupio.

Jbg.Jedino sto mogu je da ti posaljem AKS-om ako je u pitanju neka '' poljoprivredna boja''.

Jel neko mozda farbao 4-redni zmajev adapter za kukuruz? Intresuje me koliko je farbe potrebno

Ako se dobro sećam 4 kile temeljne i 4 kile laka! Ja sam farbao, samo sam ja farbao kljunove žuto, pa sam koristio kilo žute i 3 kile crvene....

Crvenu sam morao u dva sloja jer jedan ne pokriva... Ako ga duvaš dovoljno debelo da pokrije onda ima da procuri... Žutu može u jednom sloju....

ralekiraj je napisao(la):
Jel neko mozda farbao 4-redni zmajev adapter za kukuruz? Intresuje me koliko je farbe potrebno
ja sam pre 5 god farbao...i to osnovna 5
icisf6.jpg
limenki,a laka mislim oko 8,ali i dan danas kao nov+siva

Nazad
Vrh