Licitacije poljoprivrednih masina

Bilo bi lepo od Vas da nesto detaljnije napisete o kombajnima sa slika, a i ostalih masina po mogucnosti, jer ste ih videli, a ver. i kompletno pregledali. Pa neke Vase konstatacije bi bile pozeljne, verujem da ima zaintereosvanih clanova.

Pa u sustini ko je zainteresovan moze da nazove telefonom, necemo ovde duziti niti se vise reklamirati. Ubuduce cu ovde manje pisati o prodaji, ako me razumete...

Prodata 3 kombajna,sve prikolice,germinator i dosta onih sitnica okolo_Ostali Yto i veliki Case traktori neprodati.

Zna li se po kojim cenama su otisli kombajni i prikolice. Da li su traktori bili u voznom stanju ti sto su ostali?

Koliko su izlicitirani ovi lexioni ?? Pkb bi trebo da prodaje pa kao da uzima nove ali teska je situacija cisto sumnjam da ce od toga nesto biti .

Svi kombajni su upaljeni motori i ukljucene vrsalice pre licitiranja ::svaka cast:: .Traktori su takodje upaljeni i pomereni desetak metara napred-nazad.Sajlasice su naterane na 380000-480000 din+pdv.

Koliko sam upoznat plugovi nisu prodati, a da li su kasnije ne znam.
Posle licitacije džerminatora sam otišao, inače plugovi su bili u dosta lošem stanju.

Lomljeni,krivi,nekompletni,pohabani.Jednom recju nisu stojali u dvoristu vec su radili.U Banatu.Sa traktorima od 280 ks na zahvatu 5x14"

Zavlacili te za plugove koji nisi ni video?
Bas cudno da ti nisu dali dzabe da ih nosis, mozda nisu znali da bi ti i to odbio? :sjasi:

Pa verovatno su ih hvalili do neba, onako na nevidjeno...

Upravo to, kao da su novi kaže. Pa plugovi su ovde ja odem ,e nisu više prebačeni su tu i tu ajmo tamo, kažu neki majstori kad smo došli nisu ni ovde nego na trećem mestu i na kraju kad sam ih video katastrofa. Kidani pa vareni, daske skoro da i nemaju kolike su rupe nanjima, raonike nemaju a dobre su na kraju tražili pare za njih

Nazad
Vrh