Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ove godine prvi put bili u Italiji na letovanju, u Lido di Jesolo, odusevljeni, smestaj trazili preko Booking-a, cene smestaja slicne kao u Grckoj, kilometraza isto, svratili do Trsta, Palmanove, Venecije… za preporuku.
@vuxsd
Vidi, neću kriti da je i meni u najlepšim uspomenama ostao i Šušanj i Sutomore, nebitno dali se jeo paradajz i salama sa (mirisnim) somunom, ali ti stalno zanemaruješ najbitniji faktor: to je bilo pre 40 godina.
U 16-toj godini sve je predivno pa i taj šušanj, a sada mislim da mene ni Maldivi nemogu razveseliti.
U stvari, mislim da ih dobijem besplatno, nebih prihvatio da se zlopatim putovanjem od 24 sata i promenom 2-3 avi(j)ona..
Naravno, žena se nebi složila sa tim nikako, ali..
Апсолутно се слажем са тобом...
Ми смо се тих година хранили као и код куће... Кувало се на струју, на решоу... И пасуљ и варива и палачинке и свашта нешто... Крофне се пржиле пола кампа је стајало у реду... Биле неке друге године, други људи, друго време...
Више од пливања и сунчања ми је интересантније да видим како људи живе, нови предели, промена углавном... Да не чујем СрБски мало... да проветрим главу....
Мени су и путовања аутом постала оптерећујућа... Кад би знао да ћу у аутобусу имати комоцију да могу лепо да седнем ишао бих тако... Можда већ од следеће године... Ове године на Тасосу само две плаже... Једна ујутру, друга поподне... Прошле године смо обишли све што смо хтели... Све је то слично.... мање више...