Letovanje 2026🙂

Rumuna ima gde god da odeš 😂 oni vole da troše i da uživaju , što im ne zameram .I ja volim.

Ma nemam pojma, ali je očigledno i u smeštaju i na plažama (Kalogria, Karidi) da ih odjednom ima mnogo više. I sinoć i gradu. Stvarno ne znam koji je razlog,

Pitao sam ja još pre par godina par Grka da mi nađu neki objekat sa desetak apartmana da kupim. Prodao bih u Srbiji rekoh, sve što imam i preselio se da živim i radim kod naše južne ciganjske (nemoj neko da se uvredi slučajno) braće. Kaže Grk, nije toliki problem pronaći ok nekretninu, problem su - papiri! Tako da, teška priča...

Pitao sam ja još pre par godina par Grka da mi nađu neki objekat sa desetak apartmana da kupim. Prodao bih u Srbiji rekoh, sve što imam i preselio se da živim i radim kod naše južne ciganjske (nemoj neko da se uvredi slučajno) braće. Kaže Grk, nije toliki problem pronaći ok nekretninu, problem su - papiri! Tako da, teška priča...
Neznem za tada, danas to nije ništa strašno.
Poznanik je kupio ove godine apartman negde u Paraliji. Najveći problem je bio odneti novac preko grane, papiri ništa specijalno.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh