Letovanje 2026🙂

Никако ниси у праву... свако ко у овом тешком времену успе да скрпи мало да види света ван државе треба да се поноси... И треба деца да виде друге државе и друге градове и људе... па макар то била и рвацка...
Чак и та Црна гора има своје дражи... Знам неке породице које летују на мору више због тога што оду на Острог пре и после летовања...
Треба деца да отворе видике, да науче да пливају, да имају контакт са странцима...

И шта фали паштети и парадајзу на мору? Па фашисти немци тако летују годинама... са њиховим кобасицама и сендвичима...
Одведи породицу да се мало навата сунце и море и да се склониш од ове пресије и загађења...

Ја бих црко да одем у ол-инклузив... Да идем само на једну плажу и да не сме да изађем ван хотела, па црко би...
И да возим бициклет због ладне воде :) нема шансе.

Кад сам ишао у Бугарску на море биле још дојче марке...
На вечери поред мора:
2 ракије
порција ајкулиног меса
порција дагњи
салате
дезерт палачинке
2 пива
Све укупно 10 марака што је било 600 динара.
Бугарска спаљена, жута нема зеленила нигде...у повратку Србија се зелени... где год има места баште и пластеници...
У Наису бајати сендвич са саламом подригушом 350 динара... реко нећеш то да једеш па макар црко....

Једино што признајем у Бугарској је да је морска флора очувана... Има ракова и риба и морских биљака... Увече море избаци "траву" екипа дође и покупи... Ујутру плажа чиста...

Дан после те вечере одем иза Несебера и оних хотела где црнци масирају дебеле немице и холађанке... Била нека мини голаћка плажа, ал то је друга прича :) , стене пуне дагњи... наберем две кесе па спремим у студију... нека породица у суседном апартману била из Зајечара... људи се одушевили... Они годинама долазили у Бугарску на море...

Сад се све променило вероватно... давно је то било...

Poslednja izmena:
Gde je to CG? Ja bi samo zbog ovog menija išao na more. Volim plodove mora, jako. Nažalost uvek ih konzumiram odmrznute. Mikad sveže.
Ovde ih verujem spremaju sveže. A cene su manje više ko i u VŠ.

Послато са SM-A576B помоћу Тапатока
Sledeci skup organizujem na moru , moj predlog je Kvarner i ostrvo Rab :)

Poslednja izmena:
Дан после те вечере одем иза Несебера и оних хотела где црнци масирају дебеле немице и холађанке... Била нека мини голаћка плажа, ал то је друга прича :) , стене пуне дагњи... наберем две кесе па спремим у студију... нека породица у суседном апартману била из Зајечара... људи се одушевили... Они годинама долазили у Бугарску на море...

Opa , ipak nosam jedini koji ide na takve plaze?

Послато са SM-A576B помоћу Тапатока

Kad bi drzave ulagale pare u vatrogasce koje ulazu u vojsku ili administraciju nebi bilo.nikakvih problema. Da se mene pita vojnici bi bili prvo vatrogasci. Svejedno lade muda

Stavljen je pod kontrolu požar kod Sivirija.
Nikom na svetu ne treba želeti zlo, nikog na svetu ne treba mrzeti. Mržnja je neka vrsta teške bolesti i najgore je onom ko mrzi, ne onima koje on mrzi.

Никако ниси у праву... свако ко у овом тешком времену успе да скрпи мало да види света ван државе треба да се поноси... И треба деца да виде друге државе и друге градове и људе... па макар то била и рвацка...
Чак и та Црна гора има своје дражи... Знам неке породице које летују на мору више због тога што оду на Острог пре и после летовања...
Треба деца да отворе видике, да науче да пливају, да имају контакт са странцима...

И шта фали паштети и парадајзу на мору? Па фашисти немци тако летују годинама... са њиховим кобасицама и сендвичима...
Одведи породицу да се мало навата сунце и море и да се склониш од ове пресије и загађења...

Ја бих црко да одем у ол-инклузив... Да идем само на једну плажу и да не сме да изађем ван хотела, па црко би...
И да возим бициклет због ладне воде :) нема шансе.

Кад сам ишао у Бугарску на море биле још дојче марке...
На вечери поред мора:
2 ракије
порција ајкулиног меса
порција дагњи
салате
дезерт палачинке
2 пива
Све укупно 10 марака што је било 600 динара.
Бугарска спаљена, жута нема зеленила нигде...у повратку Србија се зелени... где год има места баште и пластеници...
У Наису бајати сендвич са саламом подригушом 350 динара... реко нећеш то да једеш па макар црко....

Једино што признајем у Бугарској је да је морска флора очувана... Има ракова и риба и морских биљака... Увече море избаци "траву" екипа дође и покупи... Ујутру плажа чиста...

Razumem i to. Možda je nekad i bolje da se ode pa kako god i sa koliko god malo para nego da se ne ide upšte. Al nositi paštete stvarno više nema smisal. :) Pogotovo što su crnnogorski marketi jeftiniji od naših.

Nazad
Vrh