Letovanje 2026🙂

Mi već uživamo.. trenutni pogled sa terase..
bc5006f843015b986a93665757dc4003.jpg

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nema u Italiji nelepog grada.
Gde god pogledaš čista lepota.
Bio onomad u Palermu ono je bruka od grada..

E stavrno kad kazes lepota i cistota grada u Italiji. Nocas smo se vratili iz Tunisa, hotel izmedju Monastira i Mahdie, toliko prljavstine i smeca po ulicama, kese plastika gradjevinski sut sipan ko gde stigne. Jednom recju strasno smeca. Pored mora izmedju puta, gde god su mogli sipali su gomilu smeca.
A imam osecaj da idu ulicom i ko gde sta pojede i popije u tom trenutku gde god se nalazi tu baca na ulici...

Daj ljudi ne zezajte se cela porodica ide..
Samo da ručamo pa se spuštamo i mi do plaže opet..

Na putu do Kefalonije stali da prenocimo u Šumske Fenere kod Bitole,hotel za svaku preporuku,ogromna basta u sumi sa vrhunskom hranom. Sutra nastavljamo na Meteore,pa 2 dana Lefkada i na kraju Kefalonija.

Galetin od autfita nosi 3 stvari:
Sesir
Suncane naocare
Papuce
P S. Mi smo ove godine bili u CG posle duge pauze,Petrovac lep gradic,sve je uredno,more lepo i svi bez stomacnog prosli.

Kakav je smestaj,razmisljam i ja mozda tamo,dete cetiri godine,plaza? Imas neku preporuku za smestaj,apartman hotel?

Zena sasvim slucajno na TikToku pronasla Apartmani Montenegro imaju dole poslasticarnicu, novi namestaj,novo kupatilo, na samom setalistu 100e noc.Bracni krevet, kuhinja, velika terasa za 4-5 odrtaslih.
Dalje nismo ni gledali, plaza najlepsa mi gradska ispred hotela Riva, ima dosta slobodnog dela plaza de se nista ne placa. Pored isli na Lucice lepa ali mi voda i plaza lepsi na gradskoj, jednom prosetali do Perazica Dola plaze isto lepa ali nam se nije islo.
Buking, mape pa gledas sta ti odgovara, ali nisu preskupi i nisu neljubazni.

@North ARMY sa ovim fotografijama si mi vratio neka lepa sećanja .
Prethodna firma je imala odmaralište pa sam koristio priliku da 2x godišnje letujem tamo .
Bio sam 19 puta uzastopce , mislio da je Petrovac najlepše mesto na moru a onda sam po prvi put za promenu otišao u Grčku . . .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh