Letovanje 2026🙂

Ситонија је прелепа и скупа... и препуна београчића...

Ne, malo pre toga. Na magistrali. Preko puta imamo i besplatne ležaljke i suncobrane, divna mala plaža. To neki put kada nam se ne ide nigde dalje.

Marialena's House

Bili smo već par puta, ne traže nam nikakvu uplatu depozita i uvek skinu par evra dnevno.

Pa dobra je i to lokacija, Lagomandra na par kilometara.. :)

Немам ништа против... И сам сам ишао на Фаву... лепа плажа поред Вурвуруа... Додуше нисам баш до на крај плаже јер су тамо баш били гологузани... Али баш близу... 😀
Све што је на добровољној бази подржавам...

Zezam se bre , volim da pricam o skakljivim temama pa na osnovu toga procenjujem sagovornike . To radim i u ostalim temama na forumu a i uzivo !
Ali , da !
Nije mi problem i da odem sa zenom i na tu plazu sa precrtanim kupacim , nema tamo sta da se vidi a da to vec nije vidjeno .
Ljudi misle da su tamo samo top manekenke i da igraju odbojku na pesku golisave.
Stvarnost je debele svabe kojima visi i sisate matore svabice kojima isto vise , a to nezelite ni da zamislite a kamoli da vidite

Sent from my SM-A566B using Tapatalk

Tebe baš oće te nudističke plaže. Onomade na onoj svadbi na Adi si bio preko puta nudističke. Veruj da sam pomislio da ćeš otići da se okupaš..:osmeh:

Na Adi 2007 kad je bilo svetsko prvenstvo u pecanju šarana,postavljamo mi pistu po celom jezeru(ogradjuje se prostor,boks)u kom takmičari pecaju.
Došli do golaća,i sad treba neko da im kaže da moraju da se pomere jer tu treba da označimo boks.
Jedan drugar kaže,ja ću da ih zamolim.
Prilazimo,kad on kaže,"dobar dan,'oće l' to kod vas''?! :haha:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh