nikola indjija
Član
De si to procitao?Bar nećeš morati da se sekiras oko parkinga .
Letovalište je nastalo na mestu nekadašnje američke baze , ulice široke kao retko gde .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
De si to procitao?Bar nećeš morati da se sekiras oko parkinga .
Letovalište je nastalo na mestu nekadašnje američke baze , ulice široke kao retko gde .
Vise od ta tri i ne trebaImamo vec Francusku isplaniranu ali ovo je nekako iskocilo medjuterminski pa ajde da vidimo. Poslovni partner je bio na jugu italije 2 sedmice krajem aprila,odusevljen morem,zenama i hranom. Ostalo lose sve.
Sve zavisi u kom drustvu ides.on je isao poslovno pa imali vikend za uzivanje. Cist hedonozam na firmin konto.Vise od ta tri i ne treba![]()
Ove godine?Sicilija jeste daleko,ali stvarno je smestaj povoljan. 1150e 10 noći za nas četvoro.
Letovali pre 4 god. pa sam se uverio da su ulice široke kao retko gde .De si to procitao?
Jos kad vidim da neko na papuce obuje bele carape pa ih isteglji do kolena ko stucne stomak mi se prevrne
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Sto se tebe tice BARBY sa obzirom da ti je upala kasika u med ne bi me zacudilo da si pazario neki apatrmancic na Srebrnom jezeru to je nebruseni dragulj Srpskog turizma a krenulo je da se gradi kao u Dubaiju cena je vise nego primamljiva a sadrzaj izuzetan i ono najvaznije tu sezona traje minimum 5 meseci mozda ti je to i bolje nego da guras kes po bankamaJos kad vidim da neko na papuce obuje bele carape pa ih isteglji do kolena ko stucne stomak mi se prevrne
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока