Letovanje 2026🙂

Pitanje je da li bi tebi bilo lakse da neko od tvojih ukucana ode u St Trope i potrosi za 10 dana 10 -15 tvojih penzija veruj mi kolega KALMANE 58 ne bi mogao da zaspis nedelju dana ali volis da das podrsku kad je drugi u pitanju . U tim godinama covek je plahovit ,brzoplet hirovit ne razmislja uvek racionalno I PODSECA ME POMALO NA MENE KAD SAM BIO MLAD a ja sam takav covek da kada bi mi Putin sada rekao resio sam da kupim kavasaki ili Yamahu ja bi rekao NEMOJ SINE STA CE TI TO RAZMISLI JOS JEDNOM ❓ tako i ovo budi iskren prema sebi i reci ako je to toliko dobra investicija i ako je to IN bili ti otisao i potrosio 4 000 eura za 10 dana .:sta:❓
Sa ovim godinama izgledam kao ti kad si bio mlad?Moji da potrose 10-15 mojih penzija?Nismo kolega valjda dotle dosli.

Jel ima nekih predloga za Tursku hotel neki all inclusive ?
Bio u Kemeru,za ime hotela bi morao pitati gospodju jer nisam zapamtio.
Uglavnom hotel odličan,usluga vrhunska,sve tip top.
Sto se grada tice bilo je lep,bar onaj deo koji sam uspeo da vidim jer dvoje male dece,nije se bas moglo istrazivati.
Jedini minus more,more je čisto ali mi boja malo bolja nego dunav i nije za malu decu,nema bas neki plićak za malu decu.

Pitanje je da li bi tebi bilo lakse da neko od tvojih ukucana ode u St Trope i potrosi za 10 dana 10 -15 tvojih penzija veruj mi kolega KALMANE 58 ne bi mogao da zaspis nedelju dana ali volis da das podrsku kad je drugi u pitanju . U tim godinama covek je plahovit ,brzoplet hirovit ne razmislja uvek racionalno I PODSECA ME POMALO NA MENE KAD SAM BIO MLAD a ja sam takav covek da kada bi mi Putin sada rekao resio sam da kupim kavasaki ili Yamahu ja bi rekao NEMOJ SINE STA CE TI TO RAZMISLI JOS JEDNOM ❓ tako i ovo budi iskren prema sebi i reci ako je to toliko dobra investicija i ako je to IN bili ti otisao i potrosio 4 000 eura za 10 dana .:sta:❓
Ovde neki ne posecuju kladionice , nepuse niti se drogiraju . Zasto te onda cudi da mogu potrositi 10-20 hiljada eu novaca na uzivanje sa porodicom?
Ako ti to nemas i neumes da ustedis , to neznaci da su i ostali kao ti! Koji ti je bre q? Ja nisam ni usao u temu sa kladionicom a kamoli da cu da udjem u kladionicu i tamo ostavim pare!Cak nisam ni rekao da to smatram ludoscu ako tamo ostavljate pare!
Kao strastveni pusac sa oko 2 -3 kutije cigara dnevno , odrekao sam se i tog poroka pre oko 13 godina a u kladionicu nebih usao pa neznam zbog cega!
Ajd sad zdravo :cao:

Ovde neki ne posecuju kladionice , nepuse niti se drogiraju . Zasto te onda cudi da mogu potrositi 10-20 hiljada eu novaca na uzivanje sa porodicom?
Ako ti to nemas i neumes da ustedis , to neznaci da su i ostali kao ti! Koji ti je bre q? Ja nisam ni usao u temu sa kladionicom a kamoli da cu da udjem u kladionicu i tamo ostavim pare!Cak nisam ni rekao da to smatram ludoscu ako tamo ostavljate pare!
Kao strastveni pusac sa oko 2 -3 kutije cigara dnevno , odrekao sam se i tog poroka pre oko 13 godina a u kladionicu nebih usao pa neznam zbog cega!
Ajd sad zdravo :cao:
Veruj mi Gorance ja sam profesionalni ronioc kakve to pominjes narkotike ,kockare i alkoholicare . Sportista sam od rodjenja i maksimalno posvecen zdravom zivotu i patrijahalnim vrednostima ali razumi i ti mene dok se drzava raspada narod ide na Ibice ,Sent Trope -e Malte ,Dubaije ,Palme i sad jos kad Mirko pomenu Tanzaniju a ti pominjes ladno da se trosi od 10 000 pa na gore ja sam definitivno shvatio da je mene pregazio onaj Vucicev brzi voz sto juri 400 km na sat .Zato se i bacaju bombe po Beogradu kidnapuju se ljudi kako ce ovo da se zavrsi neka nam je bog u pomoci 🌴

Veruj mi Gorance ja sam profesionalni ronioc kakve to pominjes narkotike ,kockare i alkoholicare . Sportista sam od rodjenja i maksimalno posvecen zdravom zivotu i patrijahalnim vrednostima ali razumi i ti mene dok se drzava raspada narod ide na Ibice ,Sent Trope -e Malte ,Dubaije ,Palme i sad jos kad Mirko pomenu Tanzaniju a ti pominjes ladno da se trosi od 10 000 pa na gore ja sam definitivno shvatio da je mene pregazio onaj Vucicev brzi voz sto juri 400 km na sat .Zato se i bacaju bombe po Beogradu kidnapuju se ljudi kako ce ovo da se zavrsi neka nam je bog u pomoci
Zajebavas nas ili sta? Citam da se spominju tvoji tiketi?To je neka greska na forumu?

Ja se polako spremam za odmor , evo slika bajka
446f15c89cafbecc106f57d2b814e004.jpg

Sent from my SM-A566B using Tapatalk

Ovo je fenomenalno a dzabalesku a ima i negde u blizini lekovito blato za mazanje a jos cu da sacekam na ovu vec snizenu cenu LAST MINUTE i tu cu da uletim ekspresno a ako kasjija izmrzne onda cu krajem juna a ako ne izmrzne onda cu morati u julu ali lepo ,kulturno ,korektno rekao bih ljubav na prvi pogled ❤️

Investicija ? :sta:

Sta investicija :sta: ❓ ja mogu da ti kazem koliko kosta Makriagalos ili sljunkara ali ne mogu da ti kazem koliko kosta Azurna obala ali ono sto mogu da ti kazem da kada sam pitao dobrog drugara koji drzi turisticku agenciju i imao je apartmane po celoj Grckoj KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU PLATAMONA I RODOSA ZNAS LI STA MI JE ODGOVORIO ❓:unsure:........................................................ Razlika je sto je na Rodosu pivo 14 eura a u Platamonu 2,5 eura .
Pitanje za tebe je jeli lepsa planina Golija ili Zlatibor i u cemu je razlika ❓❓gde je bolje zimovati ❓
Ocemo drugo pitanje jel lepsa i kvalitetnija domaca rakija ili viski ❓❓ sta je bolje piti
Sta mislis kada bi ovim slaninarima iz Vojvodine ponudio peceno prase ili skoljke i jastoge sta mislis sta bi izabrali ❓ jel ja treba da dam odgovor izabrali bi ono sto je 12 puta jeftinije

a sto se mentaliteta naseg naroda tice veruj mi da je to veoma zanimljiv i interesantan mentalitet a Branislav Nusic ona remek dela sto je izbacio to ima da bude aktuelno i za 1000 godina samo sto postoji jos jedna stvar a to je da kada je Nusic objavljivao cuvena dela nije bilo instagrama ,fejsbuka vibera i drugih stvari a sada ovo sve odlazi u neku novu dimenziju

Nazad
Vrh