Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najteze mi je palo kada mi je clan PUTIN rekao citiram TI NISI MRDNUO DALJE OD SLJUNKARE I NAZINAT TEBE CU DA IDEM U FEBRUARU NA SVAJCARSKO JEZERO DA GLEDAM I DA RANIM LABUDOVEAjde vise nelupetaj , sta ti radis pijes , trava ili nesto trece? Ja drugo neznam sta ti je?
a sto on tako meni da kaze a ja sam samo objavio slike de sam proveo mladost na sljunkari dok sam bio mlad i siromasan a i sada sam malo stariji al sam zadrzao lepotuDrugo sami Francuzi koji su manjina na Aziurnoj obali i crnci i Arapi uglavnom stizu sa Francuskog govornog podrucja i vrlo slabo koriste Engleski i pitanje sporazumevanja je veoma upitno a samim tim i narucivanja i naplate .Oni su stacionirani u turistickim mestima i kradje su svakodnevnica .Nije naivno ni malo ali ajde valjda ce sve biti ok .......Što se tiče francuske, nije baš da je kao iz mornarevih umotvorina, ali pre dve godine deca su sa folklorom išli po francuskoj i proveli su desetak dana u marselju. Nisu smeli sami u prodavnicu, o večernjim šetnjama i korzoima nema ni govora. Tamo tih arapa, marokanaca i ostalih tamnoputih i odrpanih zaista bilo mnogo i ne izgledaju uopšte gotivno.
Jedno od iznenađenja u marselju je bio i spomenik kralju Aleksandru, sa vrlo neprikladnim tekstom, skoro se i nemože zaključiti o kome se tu uopšte radi.
Dosadno čoveku pa zajebava,nema drugog objašnjenja.
Zlatiborac jede gulas od hobotnice, pastetu od lososa ,sabljarke ,skampe jastoge i letuje lagano 20 dana u top destinaciji zatim clan Nebojsa 100 isto je skroman kao Zlatiborac ide privatnim letom carter all exclusive 5 zvezdica ne kuva ne przi ne vozi pedikiri manikiri paraglajding ,surfanje 5 000 eura je nista za trange frange zezalice a treci clan jede puzeve i zabe po St Tropeu po Azurnoj obali A MENE MODERATOR PITA DALI SE DROGIRAM NA SLJUNKARI NE NE NE DROGIRAM SE JOS UVEK ALI JE SAMO PITANJE VREMENA KAD CU DA POCNEM U KOJI SAM JA FORUM ULETEO SA CIM CU JA NA LETO U SVATOVE OVAKO NESPREMAN I OGOLJEN ja sam ocigledno zrtva novog svetskog poretka ovaj sistem ce da me izgleda dokosuri do krajaAjde vise nelupetaj , sta ti radis pijes , trava ili nesto trece? Ja drugo neznam sta ti je?

Što se tiče francuske, nije baš da je kao iz mornarevih umotvorina, ali pre dve godine deca su sa folklorom išli po francuskoj i proveli su desetak dana u marselju. Nisu smeli sami u prodavnicu, o večernjim šetnjama i korzoima nema ni govora. Tamo tih arapa, marokanaca i ostalih tamnoputih i odrpanih zaista bilo mnogo i ne izgledaju uopšte gotivno.
Jedno od iznenađenja u marselju je bio i spomenik kralju Aleksandru, sa vrlo neprikladnim tekstom, skoro se i nemože zaključiti o kome se tu uopšte radi.
Jednom prilikom sam ovo doziveo, nije bila Francuska, ali svakako civilizacija. Nasli smo jeftino neki smestaj da prespavamo, jer smo imali dva dana voznje autom do destinacije. Ja izasao iz smestaja da prosetam kad ono sve neki tamne boje koze i prate me pogledom. Prosao dva coska i vidim da sam senzacija, okret i nazad u smestaj. Vozilo je bilo iznajmljeno pa nije privlacilo paznju.Nisu smeli sami u prodavnicu, o večernjim šetnjama i korzoima nema ni govora. Tamo tih arapa, marokanaca i ostalih tamnoputih i odrpanih zaista bilo mnogo i ne izgledaju uopšte gotivno.
A sta tebe druze sprečava da radiš isto to,ko tebi brani da jedeš gulaš i od hobotnice,paštete ili da letiš avionom?Zlatiborac jede gulas od hobotnice, pastetu od lososa ,sabljarke ,skampe jastoge i letuje lagano 20 dana u top destinaciji zatim clan Nebojsa 100 isto je skroman kao Zlatiborac ide privatnim letom carter all exclusive 5 zvezdica ne kuva ne przi ne vozi pedikiri manikiri paraglajding ,surfanje 5 000 eura je nista za trange frange zezalice a treci clan jede puzeve i zabe po St Tropeu po Azurnoj obali A MENE MODERATOR PITA DALI SE DROGIRAM NA SLJUNKARI NE NE NE DROGIRAM SE JOS UVEK ALI JE SAMO PITANJE VREMENA KAD CU DA POCNEM U KOJI SAM JA FORUM ULETEO SA CIM CU JA NA LETO U SVATOVE OVAKO NESPREMAN I OGOLJEN ja sam ocigledno zrtva novog svetskog poretka ovaj sistem ce da me izgleda dokosuri do kraja![]()
Ovaj forum je izgledao ovako prvi se oglasi ja idem u Spaniju drugi se oglasi uplacena Turska all inclusive treci kaze uplacena Sicilija termin xx a cetvrti kaze ja obozavam Crnu goru ,peti najavi Paraliju i nema ni konverzacije ni razmene iskustava ni bilo kakvih interesantnih informacija koje bi mogle nekome da koriste ili da mu daju neku konkretnu sliku sta moze da ocekuje kakav je sadrzaj kakve su cene znaci pretvorilo se u mrtvilo i ako bi neko pitao nesto morao bi reci i innformacije da izvlaci kljestima .Zar nije lepse ovako lepota u razlicitosti razmenjujemo informacije i sve se otvorilo a sa obzirom da su cene zadnje 2 sezone drasticno otisle gore u svim zemljama pa i kod nas nije lose malo pribliziti kolegama da se dobije neka slika na grubo gde, sta, kako i kolikoA sta tebe druze sprečava da radiš isto to,ko tebi brani da jedeš gulaš i od hobotnice,paštete ili da letiš avionom?
I koji ti je djavo sa tim cenama,letuj gde hoces za koliko para hoces,pusti druge budale da plaćaju šta hoće i koliko hoće,sta se bre ti sekiraš dal ce neko biti pokraden na plaži ili oko plaže.
Razumem ja da ti je dosadno pa sprdaš ljude po forumu al promeni malo.