Letovanje 2026🙂

Slobodan termin u toj vili 4. - 11.7 a cena je prava sitnica :ROFLMAO:

Najpovoljnija opcija u ovom objektu za 2 odrasla, 1 dete​

Cena za::
×8Maksimalno odraslih: 8
Cela vila

Spavaća soba 1:

1 ekstra veliki bračni krevet
Spavaća soba 2:

1 veliki bračni krevet
Spavaća soba 3:

1 veliki bračni krevet
Spavaća soba 4:

1 bračni krevet
Besplatan krevetac je dostupan na zahtev

RSD 2.403.770
Originalna cena RSD 2.670.856 Aktuelna cena RSD 2.403.770
+ takse i naknade u iznosu od RSD 8.213
Znaci rentiras celu vilu alal vera moderatore i to u elitnom odmaralistu pa ovo menja sve iz temelja ovo tvoje bahacenje je skuplje od ovog skromnog apartmancica u St Tropeu nego reci mi jel poneses malo ovih konzervi iz Ruske robne kuce ili cepas sveze jastoge i skampe ne ne JA CU DA TE ZAPRATIM PUTEM DRUSTVENIH MREZA samo da mi klinci otvore taj instagram i jos neke i da pratim u lajvu .E sad tu negde ima i cuvene Hrvatske Ibice gde mladi djuskaju i popiju po neku sinteticku tableticu nadam se da ces i tamo da zaglavis a tamo negde je i nasa Brnaba Olib Silba ili Krk tu je negde oni posle drugog svetskog rata nisu imali trajekt i slabo su bili povezani sa obalom, pa je bilo i rodbinskih kombinacija nazalost ali sada je Brnaba kod nas i ona drzi pravi kurs za nasu i njenu Srbiju
i ona onako suvopicasta ali zna znanje

Ja sam mislio da su ugasili ovaj snimak ali ovo je iz 2010 godine kada je mlada pionirka cepala gliser pun gas ali ovaj je valjda viralan

Suska se po selu da sutra Brnabicka dolazi u selo malo da obilazi neke porodice pa kome nedostaje moze da svrati

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Nisi joj podoban
Ono doduse nemamo isti politicki stav jeste da tu nismo sinhronizovani ali mislim da bi kao muskarac neogranicenih intelektualnih sposobnosti ,bontona, manira ,obrazovan lep iz dobre porodice ,plemenit , ekstremne irekcije , sarma i velikog potencijala i mastovitosti mislim da bi se vrlo brzo razumeli i zagotivili .Ona bi sigurno raskinula sa doktorkom iako bi ja vrsio pritisak da ne raskida jer ja sam covek koji gradi mostove a ne rusi ::vino::

...............
Прошле године сам био на Тасосу... био видео и мислим да ћу то острво прескакати убудеће............
U septembru ponovo Tasos .
Bio prošle god , obilazili okolne plaže , izleti brodom , ovo ono ....... Limenas je u pitanju.
Ako moze neki info zašto si razočaran , i gde ne bi trebalo ići što se tiče tog ostrva . ( Osim osica nisam primetio ništa negativno )
Inače , plaši me ova nova procedura na granicama .
Recimo , autobus 60 putnika , svaki da se zadrži minut na slikanju to je sat po busu ?
Što je mnogo , mnogo !

Nazad
Vrh