radashin
Član
Ma sve je to super, nijanse su u pitanju.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kupio sam je pre 4 -5 godina , super igracka moze i golisav da veslasNajbolje ulozene pare su u sub dasku, jos sad preko temu-a stiglo novo veslo za kajak sa dve strane onda ja i zena obilazimo okolna mesta
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Di si kupio?Najbolje ulozene pare su u sub dasku, jos sad preko temu-a stiglo novo veslo za kajak sa dve strane onda ja i zena obilazimo okolna mesta
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Ček,ček sa čim ono beše veslaš?kupio sam je pre 4 -5 godina , super igracka moze i golisav da veslas![]()

Imam sliku sa veslanja , ali necu da je ovde stavimČek,ček sa čim ono beše veslaš?![]()
Dunavski som ide na crvice , na Jadranu jos nisam video soma da pliva .A ribe koje vole crviće?

U HR. "svedjanke" vole i male LaloškeNa moru ribe vole malo veće od crvića![]()

Kud ga uplati na brzinu da si ga samo rezervisao ja bi ti reko da bezis od Azurne obale ko djavo od krsta a ovako sta da ti kazem ali BOJIM SE DA CE DA BUDE DRANJE BEZ ANESTEZIJE e sad sta mogu iskusno da posavetujem posto tamo oce da zuje usi od visokog pritiska OBAVEZNO SE OSISAJ U BACKOJ TOPOLI ILI REPUBLICI SRPSKOJ NEMOJ DA TI PADNE NAPAMET DA SI SE SISO TAMO JER NECES ZNATI GDE JE IZLAZ IZ BERBERNICE zatim obavezno kupiti sve rekvizite za plazu kod nas na buvljaku ZABORAVI SOPINGOVANJE PO FENSI BUTICIMA U MONTE KARLU I TROPEU zatim idemo na veoma vazan podatak tamo jedna porcija onih slinavih ljigavih puzeva KOSTA KO 2 PRASETA U SARAORCIMA OD PO 35 KG A MORSKI PLODOVI KO 3 GUSKE U BAVANISTU .Ponesi nesto i za secer ja znam da se radi o veoma uspesnim poslovnim ljudima cim je ST TROPE po planu i programu ali bre brate nismo navikli na to dranje a oni deru da leti perje .Ali sad kad je uplaceno CEPAJ I NE OKRECI SE IGUMANE I SAMO HRABRO LJULJAJ GA GLAMUROZNO I POMPEZNO I SETI SE NAS PROLETERA PO NEKAD KAD TE UPALI TUDJEG NEBA SJAJPravo vreme da se uplati letovanje,ove godine menjamo lokaciju,za jul uplaceno Sen Trope-Vila le Roi Soleill 7 dana. Jos da posluzi vreme i bice ok.
A da I SVRATI PRE POLASKA DO SVETOFORA malo za puta i ponesi jednu SAPUNJARU slaninu neka se nadje valja se 
Koji bre Soci Beogradjanin tamo cveta kriminal da te neko ucmeka za 50 eura a ovde sve zvezde holivuda Azurna obala dzet set e sad ako je ta lova zaradjena krvavo i znojavo to ce onda biti zuljevito letovanje sa mnogo hladnog znoja i blagih vrtoglavica ali ako je lova od nedaj boze neke politicke partije ili sekte ili da je otudjio i prodo dedinu sumu ili bika iz stale e onda ce biti i surfanja i jedrilicarenja i puzeva i divljih patki i skoljki jastoga afrodizijaci onda je to GAS U PATOS ali videcemo meni lik deluje na momente stabilno i rekao bih da zna sta radiZar ti ne letuješ u Sočiju?![]()
ali ja sa posebnom paznjom pratim ovu turisticku stranicu i uzivam u prelepim fotografijama
Sta ces Milovane na Peloponezu tamo nema ni trave ni sume ni ladovine gori kamen tamo jedino nocu da se kupas ili ranom zorom ili da ides krajem maja pocetkom juna ili u septembru a lako je moderatoru da se skida go na Rabu pirka vetric stalno nema tropskih temperatura a skini se ti moderatore u Egiptu ili Maroku ili Dubaiju pa tamo sapunjaj macora ne bi mogo ni bata Gasic da te izvuce iz corke nego naso da pravi egzibicionizam u Evropskoj unijiJel si gledao nesto na Peloponezu i ta mala ostrva ispod. Ja se nesto razmisljam da tako nesto nadjem,mada su cene otisle u nedogled
Slobodan termin u toj vili 4. - 11.7 a cena je prava sitnicaPravo vreme da se uplati letovanje,ove godine menjamo lokaciju,za jul uplaceno Sen Trope-Vila le Roi Soleill 7 dana. Jos da posluzi vreme i bice ok.