Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto tako kasno?Danas zakazana Lefkada
Nije kasno 22.15 jeSto tako kasno?
Rezervisao Stavros, putujem 29.6 ...Od tog sto si naveo, po meni jedino Stavros. A i to posto ides kolima gledaj da se provozas malo dalje ka Atosu. Ako resis Stavros obavezno obidji Babylon beach. Aspravalta ti je tu na 2-3km tu je dobar nocni provod, tako da imas sve. Ovo ostalo sto si naveo.. lose plaze, ako bas resis taj deo Olimpski ja bi pre Leptokariju.
Za skoro iste pare idi na more.Moze neka preporuka za Soko banju? Smestaj, sa klopom, ono pun pansion i tako to
Nista specijalno, proveri auto pre puta lepo da nesto nije slucajno popustilo ili da ne radi kako treba.. Dobro se odmori i naspavaj pre nego sto krenes to je za vozaca najbitnije. Putevi su dobri samo prati znakove ako nemas navigaciju, ako imas onda pazi da te ne zajebe. Neka iskljucenja i petlje nisu bas logicni zato pun fokus i prati znakove zajedno sa suvozacem. Ja sam praktikovao da odgledam poslednju najnoviju SAT emisiju koja svake godine pravi ture do razlicitih delova Grcke i lepo objasne neke stvari..Rezervisao Stavros, putujem 29.6 ...
Na šta da obratim pažnju, putujem prvi put u Grčku, i oko puta kolima.
Tamo gde ima struje i bojlerU kom mestu u crnoj gori je najtoplija voda...ako zna neko?
U kom mestu u crnoj gori je najtoplija voda...ako zna n
Nisi valjda resio da ides?U kom mestu u crnoj gori je najtoplija voda...ako zna neko?