nikola indjija
Član
Ovih dana neradim nista pa razmisljam tj.vec sam razmislio kuda na leto ako Bog da
.
Kefalonija

Kefalonija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja vec i uplatio, opet u Nei Pori.
I ja bih sa tobom.Ja bih sad da idem negde gde je toplo i zenske u kupacim sew brckaju u plicaku![]()
Ovih dana neradim nista pa razmisljam tj.vec sam razmislio kuda na leto ako Bog da.![]()
![]()
![]()
Kefalonija
Ako si Kefaloniju tako obisao, nema sumnje da si i Lefkadu? Ajd uporedi ako sam u pravu.
Odmah se vidi da si neozenjen i bez male dece, cim ove destinacije gadjas![]()
Baca ti si promasio profesiju.Trebo si biti turisticki vodicNa Lefkadi sam proveo 24h,tamo sam uzeo prenociste u Nidriju,obisli smo juzni deo i na zapadu sve do Porto Kacikija,u unutrasnjosti ostrva neki vodopad ne znam kako se zove. Lefkada je prelepa i zapadna obala je puna tirkiznih plaza. Kefalonija je mnogo veca i sadrzajnija i vise kulturnijih turista. Bitno je odabrati dobru poziciju za smestaj da bi se lakse obisla
- - - - - - - - - -
Iz lefkade smo imali trajekt za Kefaloniju
Ja sam bio u Qataru,odmah nakon Božića..definitivno nema ženske u kupaćim..čak je uveče bilo za vetrovku...Ja bih sad da idem negde gde je toplo i zenske u kupacim sew brckaju u plicaku![]()