mutavdzic1
Član
Razlika je opet u ceni,izdancima,itd...Najbolje bi bilo da procitas prethodne postove i da sam zakljucis sta hoces.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
brankovrdnik je napisao(la):Pomaže Bog braćo!!
Supruga i ja planiramo možda već ove godine da zasadimo lesku na 2Ha u Kuzminu.Još nisam radio analizu zemlje, ali sam video da u blizini kod Erdevika postoje neki plantaže.Bio bih zahvalan ako neko od forumaša ima u tom kraju lesku, ili neko iz Srema koji bi bio raspoložen da da neke savete, pa čak da se i lično vidimo.
Jesen je ubedljivo najbolja sto se sadnje tice , sto se razmaka tice to je jako rastegljivo i diskutabilno . 100 ljudi 100 cudi . Ja sam se odlucio na 5( izmedju redova ) x 3 m ( izmedju biljaka ) . Ja sem zeceva nisam do sada imao stetocina . Ni ograda mu ne predstavlja problem .srdjuanzorz je napisao(la):Napisi nama svima kada si poceo sa sadnjom mislim u kojr vreme u jesen i koliko je razmak izmedju sadnica. Kazi neko tvoje iskustvo sa stetocinama. Vidimo se u subotu u Pozarevac.![]()
Rastojanje za sadnju lesnika sasvim je dovoljno 5x5.Imam sedam sorti lesnika.Dejan 063-80-99-704Milos81 je napisao(la):Pozz.Potrebna mi je informacija u vezi sadnje lesnika i subvencija da bih mogao da ostvarim povracaj novca!Koliki razmak treba da bude za stablasti tj.kalemljen lesnik u redu i izmedju redova? Da li je dovoljno da bude-za slabo bujne 5x5 za srednje bujne 5x6 i za bujne 7x7 Ako ima neko od sorti neka napise koje? Imam jos pitanja!?
Milos81 je napisao(la):Pozz.Potrebna mi je informacija u vezi sadnje lesnika i subvencija da bih mogao da ostvarim povracaj novca!Koliki razmak treba da bude za stablasti tj.kalemljen lesnik u redu i izmedju redova? Da li je dovoljno da bude-za slabo bujne 5x5 za srednje bujne 5x6 i za bujne 7x7 Ako ima neko od sorti neka napise koje? Imam jos pitanja!?